Baharatlar (istediğiniz baharatı ekleyebilirsiniz kıymaya Ben karabiber tuz ekledim)
4 tane patlıcan (patlıcanlar ince ve küçük sayılırdı)
Hazırlanması :
İlk başta patlıcanları közleyin
Patlıcanlar közlenir iken kıymayı hazırlayın Tuz ve karabiber ekleyip iyice yoğurun
Közlediğiniz patlıcanları biraz soğutun ve kabuklarını soyun
Hazırladığınız kıymayı kabuklarını soymuş olduğunuz patlıcanların etrafına sarın (Ben kıymayı patlıcanlara göre ayırdım ve kıyayı kesme tahtası üzerinde elim ile ilce bir şekilde açtım Sonra patlıcanı ortasına koydum kundak gibi kapadım)
Hazırladığınız kebabı fırın tepsisine koyun ve 20- 25 dakika kıymayı çok kurutmadan pişirin
Üzerine biraz kaşar dökün ve üzeri kızarana kadar bira daha fırında pişirin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.