![]() |
Tepside Güveç Tarifi(Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tepside Güveç Tarifi(Resimli Anlatım)Güveç nasıl yapılır? Tepside güveç tarifi ![]() Malzemeler: 500 gr ![]() 2 kilo domates 1 kg ![]() 750 gr ![]() 1 baş sarımsağın tamamı tuz biber kırmızı pul biber(acı sevenler için) 1 paket (250 gr ![]() ![]() Bu güveç tepside yapılıyor ![]() ![]() ![]() Domateslerin üzerine sivri ya da çarliston biberlerin yarısı doğranır ![]() ![]() Biberlerin üzerine alacasoyulmuş olan patlıcanların yarısı doğranır ![]() ![]() Patlıcanların üzerine etin tamamı döşenir ![]() ![]() ![]() ![]() Etin üzerine sırasıyla önce domatesin kalanı ardından biberin kalanı ve en üste de patlıcanın kalanı doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun Alıntı |
![]() |
![]() |
|