Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kremalı, mantarlı, piliç

Mantarlı Ve Kremalı Piliç

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantarlı Ve Kremalı Piliç





400 gr piliç göğüs eti
4 Çorba kaşığı tereyağı
250 gr kuşbaşı doğranmış mantar
1 Çorba kaşığı kırmızı toz biber
4 Çorba kaşığı krema
Bir tutam dereotu
Tuz




Hazırlanışı
  • Piliç etlerini ve mantarları yıkadıktan sonra kuşbaşı doğrayın
  • Tereyağını eriterek kuşbaşı doğranmış piliç göğüslerini altın sarısı renk alıncaya kadar çevirin
  • Mantarları ilave ederek 2 dakika daha yumuşayıncaya kadar sote edin
  • Hazırladığınız mantarlı pilice kırmızı toz biber tuz ve kremayı ilave ederek bir taşım daha kaynatıp ocaktan indirin
  • Hazırladığınız mantarlı pilici tabağa koyduktan sonra doğranmış dereotu bir dal nane ve haşlanmış makarna ile sıcak olarak servis yapın
Mantarlı ve Kremalı Piliç yemek tarifleri

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.