ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Mantarlı Ve Kremalı Piliç (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=571285)

Prof. Dr. Sinsi 08-25-2012 10:19 PM

Mantarlı Ve Kremalı Piliç
 


400 gr piliç göğüs eti
4 Çorba kaşığı tereyağı
250 gr kuşbaşı doğranmış mantar
1 Çorba kaşığı kırmızı toz biber
4 Çorba kaşığı krema
Bir tutam dereotu
Tuz




Hazırlanışı
  • Piliç etlerini ve mantarları yıkadıktan sonra kuşbaşı doğrayın.
  • Tereyağını eriterek kuşbaşı doğranmış piliç göğüslerini altın sarısı renk alıncaya kadar çevirin.
  • Mantarları ilave ederek 2 dakika daha yumuşayıncaya kadar sote edin.
  • Hazırladığınız mantarlı pilice kırmızı toz biber tuz ve kremayı ilave ederek bir taşım daha kaynatıp ocaktan indirin.
  • Hazırladığınız mantarlı pilici tabağa koyduktan sonra doğranmış dereotu bir dal nane ve haşlanmış makarna ile sıcak olarak servis yapın.
Mantarlı ve Kremalı Piliç yemek tarifleri


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.