![]() |
Acılı Tavuk Ve Pirinç Tarifi - Acılı Tavuk Ve Pirinç Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acılı Tavuk Ve Pirinç Tarifi - Acılı Tavuk Ve Pirinç YapılışıAcılı Tavuk ve Pirinç Tarifi - Acılı Tavuk ve Pirinç Yapılışı - Acılı Tavuk ve Pirinç Nasıl Yapılır? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 su bardağı haşlanmış pirinç 2 çorba kaşığı soya yağı 4 adet tavuk göğsü (temizlenmiş) 2 çorba kaşığı un 1 su bardağı kesilmiş kereviz 1/2 su bardağı kesilmiş soğan 1/4 su bardağı taze maydanoz Yarım kilo taze domates (kabukları soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış) 1/4 veya 1/2 çay kaşığı kırmızı biber 1 su bardağı domates sosu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tencerede yağı kızdırıp tavuk göğüslerini kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her servis 389 kalori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|