![]() |
Pilic Topkapi (Resimli) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pilic Topkapi (Resimli)Bu yemek hem sunumu hem de lezzeti cok güzel olan bir yemektir ![]() ![]() 4 tane buyuk tavuk budu 2 su bardagi pirinc 2 yemek kasigi zeytinyagi 1 sogan Dolmalik fistik ![]() Dereotu ![]() Karabiber ![]() Yenibahar Butlari kasabinizdan fileto olarak kemiklerinden ayirtin ![]() ![]() ![]() Ic pilav yapmak icin önce zeytinyaginda sogani ve dolmalik fistiklari kavurun ![]() Sonra pirinci ekleyip bir süre daha kavurun ![]() Kavrulunca kusüzümünü ve baharatlari ekleyin ![]() 2 ![]() ![]() ![]() Filetolara bu ic pilavdan yayin ve rulo gibi sarin ![]() Kürdanla sardiginiz yerlerden tutturun ![]() Kürdanli taraf alta gelecek sekilde tepsiye yerlestirin ![]() Salca ![]() ![]() ![]() ![]() Tepsiyi folyo kagidiyla kapatip 200° 'de pisirin ![]() Pisince folyoyu cikarip tavuklarin üzerinin kizarmasini saglayin ![]() Not:Egerki kusüzümü sevmiyorsaniz onun yerine bezelyeli pilav yapin ![]() ![]() ![]() Ayrica benim tavuk ve etler icin sislerim var ![]() Bu tarif üyelerimizden Azeri kizi ' ın çalışmasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|