Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
arpacık, bahçıvan, kebap, soğanlı, tarifi

Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebap Tarifi

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebap Tarifi





Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebap Tarifi

Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebap Tarifi
Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebapbı nasıl yapılır
Resimli Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebap yapılışı

Malzemeler
1 kg kuşbaşı kuzu eti
30 adet arpacık soğanı
3 çorba kaşığı tereyağı
2 adet orta boy domates
2 adet havuç
250 gr sultani
bezelye
Tuz karabiber
Kırmızı pul biber
1/2 demet dereotu

Yemeğin Tarifi
Eti yıkayıp bir tencereye koyun Tereyağı ile birlikte hafifçe kavurun Halka şeklinde doğranmış havucu ilave edin Tencerenin kapağını kapatıp hafif ateşte et yumuşayıp suyunu çekene kadar 1 saat pişirin

Et suyunu çekince kabukları soyulup iri doğranmış domates havuç bezelye arpacık soğanı tuz karabiber ve pul biberi ilave edin Et yumuşayıp kendi yağına kalıncaya kadar hafif ateşte 1 -1 5 saat pişirin (Etin suyu azaldıkça en fazla 2 su bardağı ılık su ekleyebilirsiniz )

Arpacık soğanlı bahçıvan kebabını üzerine ince kıyılmış dereotu serptikten sonra sıcak olarak servis yapınız Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.