![]() |
Pehli Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pehli TarifiPEHLİ TARİFİ - PEHLİNASIL YAPILIR? ![]() PEHLİ:(Kuzunun sağ kaburga bölümündeki et demektir ![]() 1 kg kemikli et 4 patlıcan 3 domates 3 sivri biber tuz zeytinyağı sıvıyağ etlerin terbiyesi için: 1 kase yoğurt karabiber HAZIRLANIŞI: Önce kuzunun pirzola bölümünden hazırlanmış 5 parça eti yoğurt ve karabiber ile terbiye edip alt üst kızartın ![]() ![]() bekletilmiş patlıcan dilimlerini kızartın veya fırında zeytinyağı ilavesi ile pişirin ![]() patlıcanları dizin ![]() ![]() fırınlayın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|