|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatım, kayseri, mantısı, tarifiresimli, yağ |
![]() |
Kayseri Yağ Mantısı Tarifi(Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayseri Yağ Mantısı Tarifi(Resimli Anlatım)![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Hamurumuzu hazırlamak için hafif ılık sütümüzde mayamızı ve şekeri eritiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamurumuzun üzerine nemli bir bez örterek 5 dakika dinlendiriyoruz ve tekrar yoğuruyoruz ![]() Hamurumuzu 4’e yada 5’e bölerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığımız mantıları kızgın yağda pembeleşene kadar kızartıyoruz ![]() Mantılarımız kızarırken ![]() ![]() ![]() ![]() Mantılarımızı servis ederken ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|