![]() |
Sonsuzluğa Dair |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sonsuzluğa DairSonsuzluğa Dair Gece karanlıkta gördüğü gölgeye aşık olmuştu , peşi sıra koşmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Devamli uzaklaşıyordu ![]() ![]() ![]() Onu yakalamak için daha hızlı koşmaya başladı ![]() ![]() ![]() Güneş yavaştan kendini göstermeye başlamıştı , fakat genç hala yetişememişti gölgeye! Ve birden kaybediverdi onu , güneş doğmuş ve gölgesi yok olmuş gidivermişti , aynı gökkuşağı gibi , aynı yağmur gibi ![]() ![]() ![]() Her gece gölgesini kovalamak coçukta bilinmez bir arzu , istek haline gelmişti ![]() ![]() ![]() Birgün mutlaka yakalayacak , ona sarılacaktı ![]() ![]() ![]() Her gece binbir telaşla çıkıp dışarıya koşuyordu asla yetişemeyeceğini bildiği gölgesinin peşinden ![]() ![]() ![]() Yani bir tutkuya tutulmuştu , gerçekleşmeyeceğini bile bile ![]() ![]() ![]() Gölgesine vurulmuştu , güneş doğana kadar onunla olacak gün boyu acısını bırakacak ![]() ![]() ![]() Ve içinden bir kaç sözcük geçti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gölge'ydin ben küçükken dikkatlice süzdüğüm , ama hiç ulaşamadığım birgün sana ulaşmak istedim ömrüm boyunca, ama olmadı , ulaşamadım dedi ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiydi gölge ![]() ![]() ![]() ![]() Ulaştıkca kaybedilen , kaybettikçe aranılan ![]() ![]() ![]() Sonsuzluğa dair ![]() Alintidir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|