![]() |
Ezberimdeki Herşeyi Sustum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ezberimdeki Herşeyi Sustumİçimde hızla yükselen bir karanlık var, hissediyorum ![]() ![]() Şarkılar teğet geçiyor, Şiirler yürüyemiyor, ciddi kırıklar sarmış kelimeleri ![]() ![]() Donup kalmış sanki zaman, akmıyor ![]() ![]() Dokunsam ellerim yanar, acısından ![]() Dokunmasam cesaretim sızlar ![]() ![]() Ruhum yüzüstü düştü yine, iklimsizliğine ![]() ![]() "Ruh" benim suçlu olduğumu düşünüyor, "um" vazgeçiyor benden ![]() ![]() Küsüz şimdi ![]() ![]() Oysa, bende vazgeçişler çok daha eski ![]() ![]() Bilmiyor ![]() ![]() Biraz hayattan, biraz benden ama en çok da senden, Duygusal atık gibi, ağzımda bıraktığı tadı ![]() ![]() Dişlerime çarpıyor keder, yutmaktan korkuyorum ![]() Şöyle, derinden bir nefes alamıyorum, Boğazımda düğümlenmiş "keşkeler" var ![]() ![]() İsyan etmeyi özledim ![]() ![]() Biliyorum, Kocaman bir bulut geçiyor içimden, Sel götürdü mevsimlerimi, baharlar şaşkın ve kaygılı ![]() ![]() Her yağmurda öfkem ıslanıyor, ben kusuyorum Ciğerlerimde yoğun bir toprak kokusu Öksürdükçe çamura bulanıyor en derinim ![]() ![]() Dudağımı büktüm, Gözlerimi sımsıkı kapattım, ağlamamak için ![]() ![]() Beni terketmesini bekliyorum, Fakat içimde öyle çok gürültü yaptı ki, susmayı ezberledim ![]() ![]() Sustukça sustum ![]() ![]() Ezberimdeki herşeyi sustum artık ![]() ![]() Sustum Sus Sus |
![]() |
![]() |
|