![]() |
ßu Da ßöyle Yarım Kalsın... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ßu Da ßöyle Yarım Kalsın...Seni, sende, sana ragmen yasiyorum ben ![]() ![]() ![]() bakip daha fazlasini isterken, ben sende yeni bosluklar yasiyorum ![]() ![]() ![]() isterken sen, bense yarimlarinda kayboluyorum ![]() ![]() ![]() kez yolun kenarindaki ormana girip yok olmak istedi ![]() ![]() ![]() varligini bilmek bile yeterken bana,sende kendimi yok hissetmek, "yok" oldugumdan baska ne düsündürebilirdi ki bana? ![]() ![]() baslarken yeni bir hayata ![]() ![]() birbirimizde, kosulsuz,içten ve simsicak duygularimizla ![]() ![]() ![]() unutulmaz, doyumsuz ve vazgeçilmez olacakti ![]() ![]() ![]() bir gül yapragi bense taç olacaktim sana ![]() ![]() ![]() sarmaya çalisiyor karistiriyorum artik ![]() ![]() ![]() olmustu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir baskasinin sonsuzlugunda kayboluyorum ![]() ![]() ![]() ordunun komutani gibi görüyorum bu günlerde ![]() ![]() ![]() eden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bayrak ve teslimiyet su anda görünen ![]() ![]() ![]() bu yenilginin acisi sürse de yillarca,bir yolunu bulup kavusurum özgürlügüme ![]() ![]() ![]() birakarak ![]() ![]() ![]() gördügün yanlarinla basbasasin simdi ![]() ![]() ![]() böyle yarim kalsin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|