![]() |
Ardından Ölüm Gelsin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ardından Ölüm GelsinHiçbir kelime senin adın kadar yer tutmadı dudaklarımda ![]() ![]() senin kadar yakışmadı alın yazgıma ![]() ![]() ![]() ![]() Başaramadık işte ![]() ![]() Biz seninle hiçbir zaman aynı cümlenin içinde bile anılmadık ![]() ![]() acılarını sırtlamış cümlenin yüklemi olabildim ne de sen mutluluklarımın gizli öznesi olabildin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ayak uçlarındaki karlara aldırmadan güneşli sabahlara doğmayı özenen iki deli gelinciktik ![]() ![]() ![]() ![]() uykularından ![]() ![]() ![]() ![]() biz kökleri toprakta kalacak bir gelinciğin bir kış sabahı güneşe gülümsemesi kadar imkansızdık…Hayat yolculuğunda sırt sırta verdik zannederken sırtlarımızın arasına örülü hasret duvarlarını göremedik ![]() ![]() de görmek istemedik ![]() ![]() imkansızlığa… İşte o zaman yenik düştük zamana ![]() ![]() biz “ olmayı başaramadık… Başaramadık işte ![]() ![]() cephelerde savaşan iki kılıç ustasıydık… Kendimizi hep aramıza örülmüş hasrete kılıç sallar bilirken meğer biz kendi yüreklerimize kılıç sallamışız… Hadi git sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() devrilmişken omuzlarıma, yalnızlık düşmüşken sokaklarıma git ![]() ![]() sana ![]() ![]() ![]() ![]() git ![]() ![]() Bekletme kapımda beni sonsuzluğa gömecek yetim kelebekleri…Hadi git ![]() ![]() Her harfine ölümler beğendiğim adımı dudaklarımdan sökerek git ![]() ![]() Bana çıkan tüm sokakları sil adres defterlerinden ![]() ![]() yaşayıp da kendi yüreğine bile ispat edemediğin bu sevdayı “ mutluluk bakiyelerden” düş gayri ![]() ![]() Gözlerime demir pervazlardan ölüm göz kırpıyorken durma git … Hadi git sevgili ![]() ![]() ![]() yalnız bırak beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bırak hayat boyu sensizlik yerine ölümler diz çöksün ayak dibime… Bırak günahların dökülsün soğuk ellerinin gezindiği kücük avuç içlerime ![]() ![]() hadi git sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() sırtlanıp mutluluğa gülümsemedik ![]() ![]() kanamasın pişmanlıkların ![]() ![]() ![]() sevgili ![]() ![]() Hadi git ![]() ![]() ![]() ![]() mapusluğum, yüreğin sonsuzluğum olsun ![]() ![]() Hadi git… Durma sabahı olmayan karanlıklarımda ![]() ![]() kışlarımda ![]() ![]() ![]() Daha fazla bekleme yamalı cümlelerimde ![]() ![]() ![]() Git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve git hadi ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi git… unut ismimi… Unut yeminlerini… ![]() Seni hiç sevmediğimi farz et… Bu sevdayı hiç yaşanmamış kabul et ![]() ![]() Demir kapımı “ ölüme “ arala ve sessice git… Git diyorum… Sadece git… Ardından ölüm gelsin ayak uçlarıma ![]() ![]() Sana kavuşmayı bilmese de , Seni severken “ ölmenin gururunu “ yaşasın bu yürek… Çünkü; sen benim, “ÖLÜM İLE HAYAT ARASINA ÇİZEBİLDİGİM TEK MUTLULUGUMDUN” |
![]() |
![]() |
|