![]() |
Vur Kadehini &Quot;Şerefe&Quot; Sevgilim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vur Kadehini &Quot;Şerefe&Quot; Sevgilim..![]() ![]() "Yokluğun, hüzünlü bir film'in can alıcı sahneleri gibi geçerken gözlerimin önünden, gözyaşlarımın akışı sensizliğin paranoyasında bir jilet gibi kesiyor bileklerimi ![]() ![]() ![]() Gözbebeklerimdeki intiharlar çoğaldıkça , içimde SEN adına işlenen cinayetlere kayıtsız kalıyorum ![]() ![]() Bileklerimden akan her damla kan, bir ateş misali yakarak yavaş yavaş sarıyor bedenimi ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızlığın karanlığında bir ışık ararken gözlerim, çaresizliğin mahkumiyeti altına giriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbimi sökmek istiyorum yerinden , sana kıyamıyorum ![]() ![]() Bu ikileme sürdükçe ömrümde; hissediyorum nefes dahi alamıyorum! İlk defa sigaranın beni zehirlemesinden zevk duyuyorum ![]() ![]() Aldığım nefes seni yaşatmayacaksa içimde, ne faydası var di mi? ![]() ![]() Ölüm, terlediğimde hafif bir rüzgarın vucuduma değmesi kadar tatlı şu an ![]() ![]() Bu şarkı nasıl bir etki yapıyorsa, uçurumun kenarındaki bir salıncakta, çılgınca sallanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Gidişin, sevdiğinin içinde olduğu bir tren'e el sallamak kadar acı vericiydi ![]() ![]() Bomboş sanki etrafım ve her yeri buyuk bir sis sarmış ![]() ![]() Önümü göremiyordum gözyaşlarımın çokluğundan ![]() ![]() Gülüyorum halime ![]() ![]() avunuyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vurgun yemiş sevdalar uğruna dökülen gözyaşları gibi çaresizce içim acıya acıya düşüyordum boşluklara ![]() ![]() ![]() ![]() Bir fotoğrafında olsa baktığım, içim acıyorsa eğer , sebebini bileklerimden dökülen kanların verdiği acı değil, yüzünü ufacıkta gördüğümde anlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ölümlere can atıyorum bir vuslat uğruna! Titreyen ellerimi uzatıp sana dön hayatıma diyemeden boğazıma düğümleniyor tüm hatıralar ![]() ![]() Yokluğun girdabından beni kurtar diye yalvarmaktan bıktım artık! Nice aşklar yokolurken günyüzünden, birbirimizden ayrı aldığımız nefes haram değil mi? ![]() ![]() Ağzımı bıçak açmıyor tablosu çizsede dudaklarım bir senin ismini saklıyor ![]() ![]() Sigara gibi sönerken aşkın acımasızlığı kalbime, ağlamaklı gözlerle seyrediyorum canımın acıyışını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanların, zaman' aşk'ı sevgiyi öldürür demelerine karşın ben seni sensiz yaşıyor ve inadına severken bir gözyaşıma dahi inanmaman yıkıyor bütün tabularımı ![]() ![]() Unutman gerekiyor dediğin geliyor sonra aklıma, her gece yumrukluyorum duvarları ![]() ![]() Kan kusuyor bedenim bana sarılışın aklıma düştükçe ![]() ![]() Ve günah seninle yazılıyor amel defterime ![]() ![]() ![]() ![]() Aciz bir insan olmaktan utanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgilim ; Bugünde yokluğunun ıssız ve soğuk geceleri, tutukluluk yapıyor ‘SEN’ diye atan kalbime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En kötü günümüz böyle olsun!" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|