Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadehini, sevgilim, vur, şerefe

Vur Kadehini &Quot;Şerefe&Quot; Sevgilim..

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vur Kadehini &Quot;Şerefe&Quot; Sevgilim..

"Yokluğun, hüzünlü bir film'in can alıcı sahneleri gibi geçerken gözlerimin önünden, gözyaşlarımın akışı sensizliğin paranoyasında bir jilet gibi kesiyor bileklerimi O an ufak bir radyonun kanalında rastlıyorum bizim şarkımıza
Gözbebeklerimdeki intiharlar çoğaldıkça , içimde SEN adına işlenen cinayetlere kayıtsız kalıyorum
Bileklerimden akan her damla kan, bir ateş misali yakarak yavaş yavaş sarıyor bedenimi İçimin yandığını anca o zaman hissedebiliyorum
Yalnızlığın karanlığında bir ışık ararken gözlerim, çaresizliğin mahkumiyeti altına giriyorumRadyoyu kırmak geliyor içimden ama şarkıya dayanamıyorum
Kalbimi sökmek istiyorum yerinden , sana kıyamıyorum
Bu ikileme sürdükçe ömrümde; hissediyorum nefes dahi alamıyorum!
İlk defa sigaranın beni zehirlemesinden zevk duyuyorum
Aldığım nefes seni yaşatmayacaksa içimde, ne faydası var di mi?

Ölüm, terlediğimde hafif bir rüzgarın vucuduma değmesi kadar tatlı şu an
Bu şarkı nasıl bir etki yapıyorsa, uçurumun kenarındaki bir salıncakta, çılgınca sallanıyorum Bir adım ötesi büyük bir boşluk ama düşmekten hiç korkmuyorum!

Gidişin, sevdiğinin içinde olduğu bir tren'e el sallamak kadar acı vericiydi
Bomboş sanki etrafım ve her yeri buyuk bir sis sarmış
Önümü göremiyordum gözyaşlarımın çokluğundan Aman Allah'ım ! Onca hatıraları bir anda silemezdi kalbin di mi?
Gülüyorum halime Sen arkana bakmadan gidebildiğin halde ben hala nelerle
avunuyordumGüm güm 'SEN' diye atarken kalbim; acı, içimde mutluluğu öldürdüğü gün inandım gittiğine Ve hayatımda gördüğüm en büyük kabus sanıp kandırıyorum kendimi
Vurgun yemiş sevdalar uğruna dökülen gözyaşları gibi çaresizce içim acıya acıya düşüyordum boşluklara Ve senin ne halde olduğunu bilmediğin kalbim, bir yanardağ gibi akıttıkça lavlarını damarlarıma, sadece gözlerimi yumuyordum acıdan
Bir fotoğrafında olsa baktığım, içim acıyorsa eğer , sebebini bileklerimden dökülen kanların verdiği acı değil, yüzünü ufacıkta gördüğümde anlıyorum Karanlıkların en dipsiz kuyularından çığlık çığlığa sesleniyorum sana
Ölümlere can atıyorum bir vuslat uğruna!
Titreyen ellerimi uzatıp sana dön hayatıma diyemeden boğazıma düğümleniyor tüm hatıralar
Yokluğun girdabından beni kurtar diye yalvarmaktan bıktım artık!
Nice aşklar yokolurken günyüzünden, birbirimizden ayrı aldığımız nefes haram değil mi?
Ağzımı bıçak açmıyor tablosu çizsede dudaklarım bir senin ismini saklıyor
Sigara gibi sönerken aşkın acımasızlığı kalbime, ağlamaklı gözlerle seyrediyorum
canımın acıyışını Rüzgarın bir yandan tayfun gibi esiyor ama ben yinede atamıyorum SEN dolu acılarımı Kullandığım haplar depresif halimin üstünü kapamıyor Duyguların karmaşalığında boğuluyorum sanki
İnsanların, zaman' aşk'ı sevgiyi öldürür demelerine karşın ben seni sensiz yaşıyor ve inadına severken bir gözyaşıma dahi inanmaman yıkıyor bütün tabularımı
Unutman gerekiyor dediğin geliyor sonra aklıma, her gece yumrukluyorum duvarları
Kan kusuyor bedenim bana sarılışın aklıma düştükçe Kusura bakmıyorum !
Ve günah seninle yazılıyor amel defterime

Aciz bir insan olmaktan utanıyorum Kendimi, sabahlara kadar dibine vurduğum şişelere anlatmak gücüme gidiyor Onların beni anladığını sanarak psikolojikmen çatışmalar yaşıyorum içimde ve bu bir kurt gibi yavaş yavaş yiyip bitiriyor sabrımıOlsun böyle anlatsamda alıştım ben, sensiz herşey eksik olsada hayatımda, bir ateş var içimde sana dair Bu ateşi en kuvvetli rüzgar bile söndürecek güçte olmayacak hiçbir zaman Alışmayacağım sensizliğe
Sevgilim ;
Bugünde yokluğunun ıssız ve soğuk geceleri, tutukluluk yapıyor ‘SEN’ diye atan kalbime Sigara gibi sönüyor ufak bir resmin, bunca acının üzerine Ve ben ağlamaklı gözlerle kaldırırken kadehimi, her defasında aynı şeyi haykırıyorum ; ŞEREFİNE
En kötü günümüz böyle olsun!"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com