![]() |
Nerdesin? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nerdesin?kırıLmı$ aynaLaRdan baktım yüzümé ![]() ![]() ![]() ![]() bu qeCe yaLnızLıqımı hatırLadım heR qeCe oLduqu qibi ![]() ![]() yine sana mühürLedim yeminLeRi ![]() ![]() qeLmeLerine daiR hayaLLer kurdum , qitmediqin haLde ![]() ![]() öyLe biR inandıRdım ki kendimi , en sonunda bendE inandım yokLuquna ![]() ![]() ![]() ![]() ondanmıdıR bendEki bu bo$Luqun ![]() ![]() ![]() ![]() qeceLerimi yazdım qözLerine ![]() ![]() ![]() ![]() yakıLmı$ $iirLerede kaLdı yanqınLarım , oySa eLLerim senin sıCakLıqında , qözLeRim sen diyé bakaR heR sevdaya ![]() ![]() biR yıLdız kaydı ömRümden bu qeCe ![]() ![]() ![]() ![]() saymaLaRa qüCüm yetmedi sevdiqim , seni sevmeye ömRüm ![]() ![]() ayrıLıqım yaRdan deqiL ; candan oLdu sen qidince ![]() ![]() ![]() ![]() dönmeLeRine yandım, yoLLarına serdim qünahLaRımı ![]() ![]() ayrıLık $arkıLarında aRadım iSmini ![]() ![]() ![]() ![]() kendim kayboLdum bo$Luqunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qeLme aRtık hic biR kıymeti kaLmadı vaRLıqının ![]() ![]() ![]() ![]() naSıLda tutkundum oySa ; naSıLda vuRqundum , naSıLda yanmı$tım yokLuqunda ![]() ![]() “ yokLuqunun adını aRaRken tenhaLaRında , qeLme aRtık hicbiR kıymeti kaLmadı vaRLıqının ![]() ![]() ben yine araR duRurum aLı$kanLık bu ya ![]() ![]() ve ayLaRdan kaSım ![]() ![]() ![]() ![]() nerdEsin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|