![]() |
Nerdesin?
kırıLmı$ aynaLaRdan baktım yüzümé .. firarLaRa vurdum yüreqimi..
bu qeCe yaLnızLıqımı hatırLadım heR qeCe oLduqu qibi.. yine sana mühürLedim yeminLeRi.. qeLmeLerine daiR hayaLLer kurdum , qitmediqin haLde.. öyLe biR inandıRdım ki kendimi , en sonunda bendE inandım yokLuquna.. uzak diyaRLarımı yár edindin kendiné.. ondanmıdıR bendEki bu bo$Luqun.. ondanmıdıR biLinmezLere yokLuqum.. qeceLerimi yazdım qözLerine.. hayaLLerimé yandım yokLuqunda.. yakıLmı$ $iirLerede kaLdı yanqınLarım , oySa eLLerim senin sıCakLıqında , qözLeRim sen diyé bakaR heR sevdaya.. biR yıLdız kaydı ömRümden bu qeCe.. bu kacıncı diLeyimdiR , sayamadım.. saymaLaRa qüCüm yetmedi sevdiqim , seni sevmeye ömRüm.. ayrıLıqım yaRdan deqiL ; candan oLdu sen qidince.. yabanCı kaLdırımLar ciqnedim seni aRaRken icimdE , seni sevmeLeRe yandım.. dönmeLeRine yandım, yoLLarına serdim qünahLaRımı.. ayrıLık $arkıLarında aRadım iSmini.. biLmediqim yeRLerde aRadım seni.. kendim kayboLdum bo$Luqunda.. bitmedi.. bitiRemedim icimdEki seni.. qeLme aRtık hic biR kıymeti kaLmadı vaRLıqının.. yabancıLa$tı qözLerim sana.. naSıLda tutkundum oySa ; naSıLda vuRqundum , naSıLda yanmı$tım yokLuqunda.. “ yokLuqunun adını aRaRken tenhaLaRında , qeLme aRtık hicbiR kıymeti kaLmadı vaRLıqının.. ben yine araR duRurum aLı$kanLık bu ya.. ve ayLaRdan kaSım .. cehennemLeRden bu $ehiR.. nerdEsin .. |