![]() |
İstanbul |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbulİstanbul ! ![]() ![]() ![]() Ertelenmiş sevinçler müjdeledin Belki bugün olur dediğimiz yarınlara Her mutsuz olduğunda, Penceresinde nafile yazlar bekleyen Gelmediğinde vefasız sonbaharlara inat ağlayan ![]() ![]() ![]() Bir kadın bıraktın Suçluluk duyma! Üzerine yağmadı ,sevdiğimin gözyaşları ![]() ![]() ![]() ![]() Yağsaydı üzerine silinirdi belki Yokluğunda sitemle duvarlarına yazdıklarım, Alay edercesine yaktın yine bu gece ışıkları Bir büyük sevda,dar geldiya sokaklarına Ya bizi bırak Ya da boğma karanlığa İnat etme! O yoksa yetmez binlerce ışığın ![]() ![]() ![]() ![]() Bu şehri aydınlatmaya Çok şey istemedim O ışıklardan birinin altında Onunla aynı yastığa başkoymaktan başka Bu senin sokalarında bir ev olsa da ![]() ![]() ![]() ![]() Ey istanbul! Yine duymazlıktan gelme ![]() ![]() Yetmez gücüm, o yoksa Aydınlık sabahlara çıkmaya ![]() ![]() ![]() IHLAMURLAR ALTINDA |
![]() |
![]() |
![]() |
İstanbul |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbulİnanma sevdiğim Nefesin ırak kalmasın diye Dualar ettim yine olmadığın bir gece Ne olur inanma Değmedi nefesin ateşler düştüğünde sevgimize Yemin etti kader sevda ateşini gözyaşımla söndürmeye Belki de avuntuydu O gece tanrım sen koydu rüyalarımın en güzel yerine İnanma sevdiğim Ben seni ararken yazgımın her bir harfinde Araya virgüller koymuş kader Ayrılık özlem getirsin diye Ne olur inanma İnanma sevdamıza sıkılmış Ayrılığa yemin bir kahpe kurşuna IHLAMURLAR ALTINDA |
![]() |
![]() |
|