Ruhum Kanıyor |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ruhum KanıyorDuymuyorum sesini ama beni dinlediğini biliyorum ![]() ![]() Ruhumun kanadığını hissedebiliyorum şimdi ![]() Daha net,daha acı Ve sahici ![]() ![]() Hiçbir yere ait olmamak gibi, Boşluk gibi İşe yarayan bir şeylerin kalmaması gibi ![]() Hem seni tırmanıp aşmak değil asıl gayem ![]() Dibine çöküp kalmak da değildi çaresizlikten ![]() ![]() Kolay sandığım kolay değilmiş duvar ![]() Biliyorum artık öğrettiler, Güçlü olmak,sürükleyebileceğin en büyük ağırlık değil ![]() ![]() Onu ne kadar uzağa taşıyabildiğinmiş ![]() Kendi sandalyesi elektrikli bir çocuk iken, Kör ebemin gözlerini bir operasyonla görür hale getirdiler ![]() Hayallerimi de saklanbaçtan sonra gören olmadı zaten ![]() ![]() Bak,insan her geçen gün eksiliyor takviminden ![]() ![]() Ya,duvar anlamıyorum İnsanlar mı çok kayıtsız, Yoksa ben mi fazla umursuyorum? ![]() ![]() Sevgilerimizi ![]() Geçmişimizi ![]() ![]() Bilmediklerimizi ![]() Çok mu, Çok mu soruyorum kendime? ![]() ![]() Gün gün azalıyorken ömrüm, Sen de aşınıyorsun artık duvar ![]() Sen bile eksiliyorsun ![]() ![]() Biliyor musun, Şarkılarımda hiç gitar olmadı benim ![]() Hep bildim bileli kan ağlayan bir kemaneydim ![]() ![]() Gün geçtikçe, Daha net oldu ![]() Daha acı ![]() ![]() Dokunabilecek kadar sahici ![]() ![]() Boş bir sokağı bekliyorsun bu gece de Biliyorum ![]() ![]() Yalnızsın sen de ![]() ![]() Her insan gibi ![]() ![]() Her insan yalnızdır, Kimse tercih etmez yalnızlığı da, O bizde doğuştan var olanlardandır ![]() ![]() Keşke ![]() ![]() Keşke senin gibi sert olabilseydim ![]() Ruhsuzca ![]() ![]() Ağlıyorum ![]() ![]() Değişken mevsimlerim daima yağmur getiriyor ![]() Yağmurla ağlıyorum ![]() Yağmura ağlıyorum ![]() ![]() Karanlığımda soluyorum tuzlu su tadını Genzim yanıyor Bana mısın demiyorum bak ![]() ![]() Beynimin su sızmaz odası bile yosun tutmuş bak! İyi bak!! Mantığımı çürütüyor aşk ![]() ![]() Çıkmazdayım duvar ![]() ![]() Kolay sandığım kolay değilmiş ![]() Seni tırmanıp aşmak değil asıl gayem Yorgunum da diyemem ![]() ![]() Biraz yaslansam geçer ![]() ![]() Dinlediğin için teşekkürler ![]() ![]() ![]() alıntıdır |
|
|
|