![]() |
Ben Mi? Evet... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Mi? Evet...BEN Mİ? EVET ![]() ![]() ![]() Ben mi?evet ![]() ![]() ![]() Bir gün çıkıp gideceğim kapıları,evleri,dergileri,hüzünleri bırakarak ![]() ![]() ![]() Bir çiçek merhaba diyecek ![]() ![]() ![]() Hoş geldin diyecek dağ ![]() ![]() ![]() Orman gülümseyecek ![]() ![]() ![]() Anımsayışların,bekleyişlerin,ümitlerin yada Ümitsizliklerin Hırsların,yarışların,tasaların kalktığı yerde Tam anlatanın kaldığı yerde başlayacak şiir ![]() ![]() ![]() Hiç kimseye seslenmeyen,kendi kendine yeten sadece ![]() ![]() ![]() Kendi mantığı;kendi güzelliği içinde tutarlı ![]() ![]() ![]() Ama halkın yaşantısı girecektir oraya,çünkü yaşayan büyük bir şeydir halk ![]() ![]() ![]() Deniz ve ufuk girecek,karınca yuvaları,gökyüzü,kozalaklar Ve kopuk ve artık hasetsiz bir aşk ![]() ![]() ![]() Yani sevişmek denizle,koşulsuz,önyargısız,hesapsız ![]() ![]() ![]() Yani uzanmak ve düşünmek binlerce yıl ![]() ![]() Doğan,ölen ve yaşayan şeyleri ![]() ![]() ![]() Doğumu,ölümü ve yaşamayı Yani dingin ve büyük olan herşeyi anlatmak ![]() ![]() ![]() Ben mi?evet ![]() ![]() ![]() ![]() Tasasız,gözyaşsız,geride birşey bırakmadan ve birşey Beklemeden ilerde ![]() ![]() ![]() Sadece yağmur sularından pırıl pırıl bir yürek Artık kendi kendinin anlamı ve nedeni olan bir yürekle ![]() ![]() ![]() Ataol Behramoğlu |
![]() |
![]() |
|