![]() |
Alıstım Ayrılıklara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alıstım AyrılıklaraAlıştım Ayrılıklara Sen, hayatıma girmeden önce ben vardım ![]() Sen, hayatıma girdiğinde ise ben yine vardım Ancak birbirinden farklı iki varlık İki kişilik, iki ruh, iki beden olarak ![]() ![]() ![]() Yokluğunda ben; Geceleri oturur; Radyo dinlerdim ![]() Aşıkların birbirine arğaman ettiği şarkıları, Ben de yalnızlığıma armağan ederdim ![]() Herşey anlamsızlaşırdı çoğu kez ![]() Ve çoğu zaman anlamsızlıklarda kaybolur giderdim ![]() Yaşamak mı daha acı veriyor yoksa ölmek mi? gibi Acımasız sorularla kendimi irdelerdim ![]() Varlığında ise herşey bambaşkaydı ![]() Ben bir başkaydım ![]() Gecelere seninle beraber veda eder ![]() Günün ilk ışıklarına seninle Merhaba derdim ![]() Ve anlamlı gelirdi herşey ![]() Anlam karmaşaları bir bir terkedi beni ![]() Sen de var olmayı, seninle birlikte yaşamayı Ve herşeyi seninle paylaşmayı severdim ![]() Seni her geçen gün daha da çok severdim ![]() Ancak nerden bilebilirdim ki masalın sona ereceğini Nerden bilebilirdim habersiz çekip gideceğini ![]() Dün vardın bende vardım ![]() Bugün yoksun; Bense varmıyım yokmuyum bilmiyorum ![]() Dolmayacak cinsten bir boşluksun şimdi ![]() Ne sana benzeyen biri bu boşluğu doldurabilir ![]() Ne de yeniden çıkıp gelsen SEN doldurabilirsin ![]() Öyle bir boşluk ki sorma gitsin ![]() Boşver ve sevgili Alıştım ben yalnızlığa ayrılıklara Bırak artık böyle sürüp gitsin! HAKAN KUTLU |
![]() |
![]() |
|