![]() |
Gırlı Kızartma (Germencik Yöresi) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gırlı Kızartma (Germencik Yöresi)Malzemesi (5 kişilik): 1 kilo patlıcan 1 kilo domates 4 adet orta boy soğan 1 baş sarımsak üzeri için: Ufak boy yarım kase yoğurt Kızartmak için zeytinyağı 1 fincan su Yeteri kadar tuz Hazırlanışı: Patlıcanları alacalı olarak soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Patlıcanları tepsiye dizip üzerine soğanları yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Yemeği bir gün öncesinden pişirip ertesi gün tüketirseniz daha lezzetli olur ![]() Kaynak: germencik ![]() ![]() > Bu Kategorideki Tüm Yazılar |
![]() |
![]() |
|