Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
pamukkale

Pamukkale

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pamukkale

doğanın çok başarılı şiirler yazdığı yer aslında kimyasal yapısını, son yıllardaki kirlenmesini, korumaya alındıktan sorna mayo ile girilememesini, yüzülememesini falan geçtim tüm çevreye verdiği hatta çok uzaklardan görülebilen bir güzelliğe sahiptir
burası çevresi ile bütün ve güzel en bilinen beyaz büyük travertenlerdir ama etrafta sarı, kırmızı toprak rengi, yeşil o kadar çok traverten bulunurki mutlaka durup bakıp incelenmesi gerekir burdaki akarsular tesislerede kadar çekilerek içeride şifalı su banyosu falan şeklinde reklamlarını görebilirsiniz gidip pansiyon veya otel inceleyip sonra yerleşmenizi tavsiye ederim otelden travertenlere ulaşımın kolay olmasına dikkat edilmeli
travertenlere aşağıdan girip yukarıdan çıkılabilir bu durumda fotoğraf makinanısın belleğinde yer bırakılmalıdır çünki burda da kleopatranın gelip yüzdüğü şifalı suların bulunduğu ören yerine girilir bereberinde mutlaka mayo gelinmelidir çok ucuzdur soyunma kabinleri bulunur biz mart ayında sıcacık sularda yarım saat kadar yüzdük, daldık kleopatrayı çok iyi anladım ama o kadar güzelleşemedim sanırım birkaç defa daha gitmem gerekecek
çok gösterişli ve zengin bir şehir olduğu belli olan ancak ege bölgesinin birçok eski şehirinin yok olmasına sebep olan deprem den ötürü yıkılan hierapolis şehri için ayrıca zaman ayırlmalıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com