|
|
Konu Araçları |
biliyor, çok, farkında, kullanılan, musunuz, olmadam, türk, yalanlarını |
Farkında Olmadam En Cok Kullanılan Türk Yalanlarını Biliyor Musunuz? |
08-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Farkında Olmadam En Cok Kullanılan Türk Yalanlarını Biliyor Musunuz?[url][/b][url][/b] Kalsaydınız bişeyler yerdik ---------- Valla ha sarıda geçtim memur bey ---------- Kazanmak önemli diil mühim olan yarışmaya katılmaktı ---------- Dünya ahiret bacımsın ---------- Şuan 65 milyon bizi izliyor ---------- Bu son sigaram ---------- Bütün kadınlar güzeldir ---------- İki saat kapıda bekledim, açam olmadı ---------- Seni düşünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi ---------- Sen bi de beni gençliğimde görecektin ---------- Ağlamıyorum Gözüme bişey kaçtı ---------- Yemezsen arkandan ağlar ---------- Seni leylekler getirdi yavrum ---------- Akşama erken gelicem ---------- Bu aldığım en güzel hediye ---------- Bi oturuşta iki büyük devirirm ---------- Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için ---------- Ağzıma sigara sürmedim ---------- Ben almiyim rejimdeyim ---------- Eee ne zaman gidiyoruz içmeye? ---------- Kadınlar en çok kel erkeklerden hoşlanır ---------- İşim bitsin ben seni ararım ---------- Bir kez olsun yüzüm gülmedi ---------- Hayatımda hiç ilaç almadım ---------- İhraç fazlası bunlar ---------- O elinizdeki tek kaldı, başka yok ---------- Beni seçerseniz size ---------- Ben de tam seni arayacaktım ---------- Bi şey olmaz ---------- Ben eski yüzücülerdenim ---------- Bizi davet ettiler ama gitmedik ---------- Valla bu size çok yakıştı ---------- Senin annen bir melekti yavrum ---------- Bana yan bakan daha anasının karnından doğmadı ---------- Merak etme hayatım sekreterimi görsen çok çirkin ---------- Büyük ikramiyeyi kazanmak istemiyorum önemli olan alın teri ---------- Merhaba karıcım, mesai yeni bitti de ---------- Üzülme sevgilim evlenince anneni yanımıza alırız ---------- Evi boşaltın! Almanya`dan oğlum geliyor ---------- İki gözüm önüme aksın ki ---------- Kilolarımla barışığım ben böyle mutluyum! ---------- Formu doldurun biz sizi ararız ---------- Bu sene üniversite soruları çok basitti, keşke sınava girseydim ---------- Ben her bahar aşık olurum ---------- Gerçek aşkı sende buldum ---------- 2 saat bekledim Gelmedin! |
|