![]() |
Farkında Olmadam En Cok Kullanılan Türk Yalanlarını Biliyor Musunuz?
.[url][/b][url][/b]
Kalsaydınız bişeyler yerdik... ----------. Valla ha sarıda geçtim memur bey... ----------. Kazanmak önemli diil mühim olan yarışmaya katılmaktı... ---------- Dünya ahiret bacımsın.... ---------- Şuan 65 milyon bizi izliyor... ---------- Bu son sigaram... ----------. Bütün kadınlar güzeldir... ----------. İki saat kapıda bekledim, açam olmadı... ---------- Seni düşünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi... ----------. Sen bi de beni gençliğimde görecektin... ----------. Ağlamıyorum... Gözüme bişey kaçtı... ----------. Yemezsen arkandan ağlar... ----------. Seni leylekler getirdi yavrum... ---------- Akşama erken gelicem... ----------. Bu aldığım en güzel hediye... ---------- Bi oturuşta iki büyük devirirm... ---------- Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için... ---------- Ağzıma sigara sürmedim... ----------. Ben almiyim rejimdeyim... ----------. Eee ne zaman gidiyoruz içmeye? ----------. Kadınlar en çok kel erkeklerden hoşlanır... ----------. İşim bitsin ben seni ararım... ----------. Bir kez olsun yüzüm gülmedi... ----------. Hayatımda hiç ilaç almadım... ----------. İhraç fazlası bunlar... ----------. O elinizdeki tek kaldı, başka yok... ----------. Beni seçerseniz size... ----------. Ben de tam seni arayacaktım... ----------. Bi şey olmaz... ----------. Ben eski yüzücülerdenim... ----------. Bizi davet ettiler ama gitmedik... ----------. Valla bu size çok yakıştı... ----------. Senin annen bir melekti yavrum... ----------. Bana yan bakan daha anasının karnından doğmadı... ----------. Merak etme hayatım sekreterimi görsen çok çirkin.... ----------. Büyük ikramiyeyi kazanmak istemiyorum önemli olan alın teri... ----------. Merhaba karıcım, mesai yeni bitti de... ----------. Üzülme sevgilim evlenince anneni yanımıza alırız... ----------. Evi boşaltın! Almanya`dan oğlum geliyor... ---------- İki gözüm önüme aksın ki... ---------- Kilolarımla barışığım ben böyle mutluyum! ---------- Formu doldurun biz sizi ararız ---------- Bu sene üniversite soruları çok basitti, keşke sınava girseydim... ---------- Ben her bahar aşık olurum... ---------- Gerçek aşkı sende buldum... ---------- 2 saat bekledim... Gelmedin! . |