![]() |
Kadıköy Anadolu Lisesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadıköy Anadolu LisesiKadıköy Anadolu Lisesi Dosya:Kadikoy anadolu logo ![]() ' Kuruluş 1955 Kadıköy Maarif Koleji 1976 Kadıköy Anadolu Lisesi Ülke : Türkiye Şehir Kadıköy, İstanbul Türü Anadolu Lisesi Müdür Semiha Gezer Eğitim dili İngilizce, Türkçe Yabancı diller İngilizce, Almanca Öğrenci sayısı 1200 Web Sitesi : http://www ![]() ![]() ![]() Kadıköy Anadolu Lisesi, eski ve daha iyi bilinen adıyla Kadıköy Maarif Koleji, Türkiye Cumhurriyeti'nin dünya çapında tanınan köklü ve seçkin liselerinden biridir ![]() ![]() Ulusal Başarı ödülüne sahip ilk ve tek öğretim kurumu olan kadıköy Maarif, aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi'ne en çok başarılı öğrenci gönderen okul olarak RAGIP DEVRES ödülünün de sahibidir ![]() Sözel derslerin Türkçe okutulduğu okulda; sayısal dersler, alan dersleri alınana kadar ingilizce okutulmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Kadıköy Maarif ülkemizdeki; En büyük lise festivalini düzenlemektedir ![]() Kesintisiz İngilizce Hazırlık Eğitimi veren tek devlet orta öğretim kurumudur ![]() Ulusal Başarı Ödüllü ilk orta öğretim kurumudur ![]() Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|