Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çeviri, faydalı, lucid, rüya, uzun, yazı

Lucid Rüya Çeviri Yazı (Uzun Ve Faydalı)

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lucid Rüya Çeviri Yazı (Uzun Ve Faydalı)

Arkadaşlar kendim çevirdim ve çeviri programı kullanılmamıştırÇeviri yaptığım site: wwwlucidfuncom/ burada bir çok astral projeksiyon teknikleride var Onlarıda çevirecektim fakat wishdropper'in yazdığı yazılar başarıda %100 saylayacağı için gerek duymadımVe arkadaşlar çevirirken okudumda gerçekten çok ama çok etkili teknikler var %100 başarı sağlarsınız Lütfen sıkılmadan okuyun

Lusid Rüya Nedir?

Lusid rüya bir rüya içindeyken farkında olma yeteneğidirBu eşi benzeri olmayan bir deneyim başkalarına öğretilebilir ve başkası tarafından öğrenilebilirBazı insanlar bu deneyimi yaşamak için çok çalışıyorken bazı insanlar ise doğal olarak sürekli bu deneyimi yaşarlar

Nasıl Lusid rüya öğrenirim?

Lucid rüya hepimizin içinde var ve bu indüksiyon tekniklerini öğretmektir amacımız Bazı teknikler uzun uğraş ve sabır gerektirir fakat sonunda sizi rüyalarınızda düzelmeye götürür Genellikle oldukça hızlı bir şekilde sonuçları göreceksiniz ama daha gelişmiş berrak rüya tekniklerini öğrenmek için daha uzun zaman gerekir

Lucid Dreaming Rehberi

"Kendimi bir kırmızı sıcak yaz gününde yolun kenar otururken buldum Güneş gökyüzünde yüksek olduğu halde O kadar sıcaktı ki, neden ben kış ceketi giymiştim? tanıdık binalardan bazı insanlar garip garip baktı Bu çok garip Aniden ezici bir duygu, tepeden tırnağa benim vücuduma merakla karışık heyecan duygusu gelmişti Ben neler olduğunu anlamak için düşünüyordum Buraya nasıl geldim? Ben rüyadayım"

Yukarıda ki paragrafta ben genç bir çocukken yaşadığım hikaye anlatılmaktadır Bu olay yıllar önce oldu ama daha dün gibi hatırlıyorum Bu ilk deneyimim değil Bunun gibi bir çok deneyim yaşadımKeşke bu hissi daha çok yaşasam

Bana ne oldu? O gece 'Lusid rüya' olarak bilinen hale gelmiştim Uzun yıllar insanlar için bunu yapmak mümkün değil fakat neyse ki artık bunu kabul ediyorlar

Yıllar önce ben çok eğlenceli birisiydim Sadece bana ne olduğunu anlamamıştımBu deneyimi tekrar yaşamak için sabırsızlanıyordumBen berrak rüyada daha yetkin hale geldikten sonra bu benim hayal etme yeteneğimi de geliştirmişti Bunun sayesinde bazı fikir ve tekniklere sahip oldumBu durum bilinmediği zaman (O zaman internet ve diğer kaynaklar yoktu) arkadaşlarım hep bu deneyimlerini anlatır bende onlara teknik ve önerilerde bulunurdumBu berrak rüya kılavuzunun amacı sizin tehlikelerle karşılaşmadan daha hızlı ve güvenilir bir şekilde bu deneyimde yetkin olmanızı sağlamaktır Böylece onları bir araya getirdim ve daha eğlenceli lusid teknikleri paylaştım

Lusid rüyaya giriş[

Nasıl normal bir rüya ile lusid arasında ki farkı ayırt ederim?

Normal rüyalarda kontrol yokturHer şey sınırlıdır Orayı siz kontrol edemezsiniz ve net değildir Uyandıktan sonra sadece %40'ı hatırlanır Fakat Lusid rüyada her şey net ve özgürdür En büyük hayallerinizi gerçekleştirebilir ve kendi dünyanızı siz kontrol edersiniz Örneğin ben son zamanda yarı at yarı insan olan mitolojik bir varlıkla konuştuğumu gördüm Başta sohbetimizde bir sorun yoktu ve çok akıcı bir şekilde ilerliyorduBir süre sonra sohbet durdu ve bana saldırmaya başladı Sonrasında düşündüm Bana neden saldırdığını ve bir anda berrak rüyada olduğumun farkına vardımVe bu benim için harika bir deneyim olduEğer rüyadayken farkına varmasaydım sohbet devam ederdi ve ertesi gün ne kadar saçma olduğunu anlardımİşte bu berrak rüya anahtarıdır Eğer ertesi sabah hissettiğiniz saçmalık duygusunu rüyada hissederseniz, bir şeylerin yolunda olmadığını anlar ve lusid olursunuzBurada ki farkındalık 'rüya' olmasıdır tıpkı gerçek yaşamda ki gibidir Lucid sizin hayal gücünüzü geliştirir bu da diğer lucidde daha uzun kalmanızı ve kontrolü ele geçirmeniz demektir

Neden bir lucid olmak istersiniz?

Ben bu soruyla sık sık karşılaştım ve onlara tek cevabım oldu; 'çünkü daha önce böyle eğlenceli bir deneyim yaşamadım!!'

Lucid rüya hepimizin içinde vardır fakat rüyadayken neden ve nasıl olduğunu anlamayızGenellikle açık rüya nasıl heyecan verici olabilir kelimelerle ifade etmek oldukça zor olabilir ama bu yazıları okuduktan sonra, onun ne muhteşem bir yaşam değiştiren deneyim olduğunu kendiniz keşfedeceksiniz

Şu anda bir durun ve kendinize bakın Duymak,dokunmak,görmek,koku almak herşeyiniz var Rüyada da bu vardır arada ki tek fark orada istediğinizi yapabilirsiniz

Hiçbir kural, hiçbir sınır yoktur Yalnızca hayal gücü ile sınırlıdırGerçek dünyayla bir farkı yoktur

Berrak rüya zararlı mıdır?

Bu oldukça yaygın bir sorudur Berrak rüya size hiç bir zarar vermez emin olun Aslında tam tersi olabilir ve hayatın pek çok alanında yardımcı olabilir

Yıllardır berrak hayal edilmiş ve her zaman heyecan verici ve eğlenceli bir deneyim olmuştur Hiç bir zaman başıma olumsuz bir şey gelmedi

Berrak rüya benim normal uyku düzenimi etkiler mi?

Kesinlikle hayır Değil normalden daha fazla (sıkıcı) rüya Eğer bir lusid rüya oldu sonra böylesine harika bir deneyim olduğu için Aslında, sık sık canlandırıcı hissedeceksiniz

Lusid rüya Faydaları

Lusid rüya öğrenimi günlük hayatta bir çok fayda sağlar Şu anda çevrenizde ki insanların yüzde doksanı bunu öğrenmek için hiç bir fikrinin olmadığını ve bunun bir yetenek olduğunu düşünüyorlar Bu kesinlikle yanlışLusidin bir çok yararı vardır

İşte birkaçı:

Korkularınızla Yüzleşirsiniz!

Bazı insanlar uyanık hayatta bir çok ÅŸeyden korkar Ruhani varlıklarGerillalar,yılanlar,akreplerRüyanÄ ±zda bunlarla karşılaşır ve bunlarla savaşırsınız Onu yener ve korkularınızdan kurtulursunuz

sosyal etkileÅŸim

Bir çok insan çevreyle nasıl konuşacağını,insanlarla nasıl anlaşma sağlayacağını beceremez Özgüvenleri yoktur Lusid rüyada ise bunu defalarca yapar, özgüven kazanır ve normal insanlardan daha güzel konuşmalar yapabilirsiniz

Yetenek geliÅŸtirin

Müzik konusunda becerisizdinizdir Veya bir ensturmanınız yoktur fakat öğrenmek istersiniz İşte bunu rüyanızda tek başınıza başarabilirsiniz Şarkı söyler ve kendi sesinizi dinlersiniz Biraz kalınlaştırıp tekrar söyler ve yine dinlersinizVeya bir müziyensiniz Rüyanızda yeni şarkılar yazabilirsiniz Mozart,bethoven gibi bir çok müzisyen rüyalarında bu yolla besteler yapmayı başarmıştır

Savaş sanatı Uygulama

Bir asker misiniz? Öz güveniniz mi yok? Korkmayın lusid ile bunu rüyalarınızda aşabilirsiniz Dövüş sanatlarını mı bilmiyorsunuz Deneyecek ortamınız ve imkanınız mı yok? Rüyada bu imkan vardır Birisinden çok mu korkuyorsunuz? Artık unutun hepsini

Kilo vermek

Aşırı yemek isteğiniz mi var? Çok mu kilolusunuz? Unutun gitsin Lusid sayesinde kendinizi yemeklerden soyutluyabilir ve gerçek yaşamdada buna rahatlıkla engel olabilirsiniz

Yaratıcı sorun çözümleri

En çok neyi istersiniz uçmak mı? yoksa suda boğulmadan yüzmekmi? Artık hepsi mümkün

• uçmayı öğrenin
• Yaratıcı problem
• Cinsel karşılaşır
• Magic güçler
• duvarlar ve pencerelerden Yürüyüş
• uzaya Seyahat ve evreni keÅŸfediyor
• vefat insanlar Toplantısı
• ünlü insanlarla tanışmak

Lucid Rüya İndüksiyon Teknikleri Eğitim

Lucid Dreaming Teknikleri

Geldik son bölüme Artık Lusidin zararlı olmadığını aksine sınırsız faydaları olduğunu birlikte öğrendik Şimdi tam bir lusid olmak için size bir kaç teknik önereceğim Öncelikle temelde dayanan bir kaç prensip var Lusid için yorgun olmamanız gerekir Bu bilincinizin REM uykusunda olmasına sebep olur

NRLG Normal Rüyadan Luside Girme

Bu genelde olan bir durumdur Tam rüyanın ortasındayken farkına varır ve luside geçersiniz

Arka plan bilgileri

Rüyaya girerken bir evre yaşarsınız Bu evreye REM evresi denir Bu evre 90 dakika sürer

Teknik:

Direk luside girmek gece uyuyunLusid aşaması genelde 6 saattir 6 saat sonra insanlar 4aşamaya geçer ve bilinşç yerine gelmeye başlar Bu sırada eğer uyanıp tekrar uyursak direk olarak lusid yaşarız Tıpkı rüya arasında uyanıp rüyaya devam etmek gibi Alarmınızı 6 saate kurun Uyandığınız zaman tekrar uyuyun Luside girerken bir mekan hayal edin fakat bu mekan daha önce gördüğünüz bir mekan olmasın hayal gücünüz ile oluşturduğunuz bir yer hayal edin Rüyaya girdiğiniz zaman kendinizi o mekanda bulacaksınız İnsanları bilinçaltı koyacak Sizse bunun farkında olacaksınız TEBRİKLER!! ilk lusid rüyanızı başardınız

Bu sizin için en önemli,basit ve en çok etkili olan bir tekniktir Şimdi gelelim detaya:

Bakın rüyadayken lusid e geçtiğiniz zaman rüyada olduğunuzu unutun kendinizi gerçek hayatta zannedin eğer rüyada olduğunuzu sürekli aklınızda tutarsanız bu sizin daha çabuk uyanmanıza sebep olur GElelim en etkili tekniklerden birisine

Bir kağıt alın ve 5 gün sonrasına zaman belirleyin Örneğin bugün pazar diyelim 5 gün sonra Cuma

1gün şunu yazın:Cuma günü saat 06:00 da markete gideceğim

2gün : Cuma günü saat 06:00 da markete gidecek ve kasiyere iyi olup olmadığını soracağım

3gün: Cuma günü saat 06:00 da markete gidecek ve kasiyere iyi olup olmadığını soracağım Benimle konuşacak

4gün:Cuma günü saat 06:00 da markete gidecek ve kasiyere iyi olup olmadığını soracağımBenimle konuşacak ve ban vereceği cevap şu anda rüyada olduğumu söylemek olacak

5Cuma günü saat 06:00 da markete gidecek ve kasiyere iyi olup olmadığını soracağımBEnimle konuşacak ve ban vereceği cevap şu anda rüyada olduğumu söylemek olacakTam bu sırada rüyadan çıkmayacağım

ve bunu her gün yeniden yazın Yani 1 günki yazıyı yazdıktan sonra diğer gün o kağıdı yırtın ve 2 günü birlikte yazın 3gün o kağıdı yırtın ve 3 günü birlikte yazın

Åžimdi gelelim o geceye Cuma gecesi saat 2330 da

*Alarmınızı 06:00'a kurun

*En rahat olduğunuz biçimde yatın

Bana gelen soru hep şu olmuştur: 'Neden 2330 da yatıp 0600 a kuruyoruz bu 6,30 saat eder fakat lusid 6 saat sonra gerçekleşmiyor muydu'

Cevap:

Evet fakat yorgun olmayan bir insanın uykuya dalma süresi 30 ila 45 dakika arasıdır siz 30 dakika sonra uykuya dalarsınız yani tam 0000'da

6 saat sonra alarmınız öter uyanırsınız ve tekrar yatarak kağıtta yazanları düşünürsünüz Şimdi rüyadasınız Markettsiniz kasiyer var ona 'Nasılsın diyorsunuz' size 'İyiyim şu anda rüyadasın diyor' Bunun farkına varıyorsunuz Bir çok insan burada hata yaparhemen heyecanlanır ve diğer kuralı unutarak uyanır Unutmayın rüyada olduğunuzu asla binçaltınıza belli etmeyin gerçek hayatta ki gibi davranın 'hadi oradan' diyerek yanından uzaklaşın Sürekli tekrarlanması durumunda artık rüyanızda mekanı kendiniz oluşturup kontrolü kendiniz sağlayacaksınız Unutmayın tek gereken 'İNANÇ'

(alıntıdır)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

forumsinsi.com