Çakra Dengeleme Ve Olumlamalar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çakra Dengeleme Ve OlumlamalarÇakra Dengeleme ve Olumlamalar 1-6 Çakra (kök ve alın çakrası)Dünyamda her şey iyi ve güzel İçimde ve dışımda uyum var![]() 2-5 Çakra (hara ve boğaz çakrası)Bedenimi ve kimliğimi sevgiyle kabul ediyorum Bu benim hayatım Tüm sınırlamalarımdan kurtuluyorum ve kendimi özgürce ifade ediyorum![]() 3-4 Çakra (Solar pleksus ve kalp çakrası)Güvendeyim Emin ellerdeyim Kendimi bağışlıyorum Olduğum gibi kabul ediyorum Onaylıyorum, seviyorum ve tüm sevgimle özgür bırakıyorum![]() TAM UYGULAMADA Alın Çakrası İçimde ve çevremde uyum ve huzur var Her şey yolundaKulaklar İçimdeki ve çevremdeki her şeyi sevgiyle dinliyorum ve olduğu gibi kabul ediyorum ![]() Şakaklar uyum ve huzur içindeyim ![]() Gözler Çevremdeki ve içimdeki her şeyi olduğu gibi kabul ediyor ve herşeye sevginin gözleriyle bakıyorum ![]() Boğaz çakrası Tüm sınırlamalarımdan kurtuluyorum ve kendim olmakta özgürüm ![]() Kalp çakrası Kendimi olduğum gibi kabul ediyor,onaylıyorum Ve tüm sevgimle bağışlıyorum![]() Solar plexus Güvendeyim Emin ellerdeyim![]() 2 Çakra(hara)Kimliğimden hoşnutum Bedenimi sevgiyle kabul ediyorum Her deneyimden yalnızca iyilik ve yarar kazanıyorum Tüm eski sorunlarımı kolayca çözümlüyorum![]() Kök çakrası Dünyamda her şey iyi ve güzel Yaşam benim için en iyi olanı bana veriyor![]() Dizler ben esnek,akıcı,bağışlayıcı,anlayışlı,merham etli ve şefkatliyim Her şey yolunda![]() Ayaklar Değişmeye hazırım Emin ellerdeyim Hayatın akışına güveniyorum Kolaylıkla ve güvenle ilerliyorum![]() Bu olumlamaları her uygulamada derin nefes alıp 3er kez tekrarlarsanız çok faydalı nhl35 |
|
|
|