![]() |
Çakra Dengeleme Ve Olumlamalar
Çakra Dengeleme ve Olumlamalar 1-6. Çakra (kök ve alın çakrası) Dünyamda her şey iyi ve güzel. İçimde ve dışımda uyum var. 2-5. Çakra (hara ve boğaz çakrası) Bedenimi ve kimliğimi sevgiyle kabul ediyorum. Bu benim hayatım. Tüm sınırlamalarımdan kurtuluyorum ve kendimi özgürce ifade ediyorum. 3-4. Çakra (Solar pleksus ve kalp çakrası)Güvendeyim. Emin ellerdeyim. Kendimi bağışlıyorum. Olduğum gibi kabul ediyorum. Onaylıyorum, seviyorum ve tüm sevgimle özgür bırakıyorum. TAM UYGULAMADA Alın Çakrası İçimde ve çevremde uyum ve huzur var. Her şey yolunda Kulaklar İçimdeki ve çevremdeki her şeyi sevgiyle dinliyorum ve olduğu gibi kabul ediyorum. Şakaklar uyum ve huzur içindeyim. Gözler Çevremdeki ve içimdeki her şeyi olduğu gibi kabul ediyor ve herşeye sevginin gözleriyle bakıyorum. Boğaz çakrası Tüm sınırlamalarımdan kurtuluyorum ve kendim olmakta özgürüm. Kalp çakrası Kendimi olduğum gibi kabul ediyor,onaylıyorum.Ve tüm sevgimle bağışlıyorum. Solar plexus Güvendeyim. Emin ellerdeyim. 2. Çakra(hara) Kimliğimden hoşnutum. Bedenimi sevgiyle kabul ediyorum.Her deneyimden yalnızca iyilik ve yarar kazanıyorum.Tüm eski sorunlarımı kolayca çözümlüyorum. Kök çakrası Dünyamda her şey iyi ve güzel.Yaşam benim için en iyi olanı bana veriyor. Dizler ben esnek,akıcı,bağışlayıcı,anlayışlı,merham etli ve şefkatliyim. Her şey yolunda. Ayaklar Değişmeye hazırım.Emin ellerdeyim.Hayatın akışına güveniyorum.Kolaylıkla ve güvenle ilerliyorum. Bu olumlamaları her uygulamada derin nefes alıp 3er kez tekrarlarsanız çok faydalı nhl35 |