|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| astral, çıkış, denenmiştir, rem, sırasında, uykusu |
Rem Uykusu Sırasında Astral Çıkış (Denenmiştir) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Rem Uykusu Sırasında Astral Çıkış (Denenmiştir)REM Nedir ? Rapid Eye Moment Hızlı göz hareketi (Rapid eye movement; REM) (HGH), uykunun rüya görülen kısmıdır Adını, bu esnada gözlerin hızlı hızlı hareket etmesinden alır![]() Uyku 5 evreden oluşmuştur Bu evreler şu şekilde sınıflandırılabılır REM evreleri ve N-REM evreleri, yani hızlı göz hareketinin olduğu evre ile olmadığı evreler REM esnasında beynin çalışması uyanıkkenki çalışmasına benzer olduğu için bu evre çok önemlidir Bir teoriye göre hatırlama-anımsayabilme olgusu REM uykusu esnasında gerçekleşir![]() (Vikipedi) Hatırlama-anımsayabilme olgusu ? Teknik Ana Felsefini Oluşturur Teknigin Ana Amaçı Hatırlamadır Ben Rüyadan Sonra Astral Çıkacagım Ben Rüyamda Astralı Hatırlacagım Aklıma Astal Yapmak Gelecek Neden Dogrudan Teknikleri Kulamıyoruz ? 1 Heycanlı 2 Sabır İster3 Korkutucu Olabilir4 Düşünceler Hakim Olamazsınız![]() Dogrudan Teknikle ile Dolaylı Teknik Arasındaki Fark Nedir? Arasındaki Fark Telkin Bilimiyle Açıklanır Dogrudan: Astral Teknikler Bedensel Ayrışma Hayal Edilir Dolaylı: Sözlü Telkin Edilir ![]() Rüyamda Aklıma AP Fikri Geldi ve Astral Çıktım Deneyimi? Telkin Edilmene Gerek Yoktur Eger Kafana Takarsan ve İnanırsan Tassuvur Edersen (Hayal Etmek)Aklına Gelir ![]() Teknik Ne kadar Etkili ? Siz İstemesiz Bile Çıkarsınız ![]() Bende 1 ve 2 Nisanda Oldu İstemedim Ama Çıktım![]() Telkin Çalışmaları-Çıkış Kapasını Açma ![]() 1 Gevşemeniz Lazım Göz Kapakları Süsleri Denilen Çeşitli Şekiller Görmeniz Lazım Noktalar Spiraller Vbs 2 Telkin İşi :Ben Rüyadan Sonra Astral Çıkacagım Ben Rüyamda Astralı Hatırlacagım Aklıma Astal Yapmak Gelecek Varlık Görürmüyüm ? 04 Nisan İtibariyle Hiçbir Şekilde varlık görmedim 6 deneyimdir İnsan Görebilirsiniz BilinçAltında Nasıl Tassavur ederseniz (hayal ederseniz o çıkar karşınıza)Duygularım ve Hislerim Varmı? Hayır Uçarken Bile Hızlı Teknik : Sabaha Karşı Uyanıp Telkinle ve Uykuya Dal![]() DışardasınBaşarılar ![]() GokhanSamedDikkat: Çıkış Esnasında Faz Degişimi Olur Ürkütücü Olabilir![]() Titreme ve Sesler Duyulabilir (Kesin) Aklınıza Birşey Getirmenizde Herşey Boşa Gider![]() ![]() ![]() (Çıkıyorum Bile Dahil) |
|
|
|