![]() |
Rem Uykusu Sırasında Astral Çıkış (Denenmiştir)
REM Nedir ? Rapid Eye Moment Hızlı göz hareketi (Rapid eye movement; REM) (HGH), uykunun rüya görülen kısmıdır. Adını, bu esnada gözlerin hızlı hızlı hareket etmesinden alır. Uyku 5 evreden oluşmuştur. Bu evreler şu şekilde sınıflandırılabılır. REM evreleri ve N-REM evreleri, yani hızlı göz hareketinin olduğu evre ile olmadığı evreler. REM esnasında beynin çalışması uyanıkkenki çalışmasına benzer olduğu için bu evre çok önemlidir. Bir teoriye göre hatırlama-anımsayabilme olgusu REM uykusu esnasında gerçekleşir. (Vikipedi) Hatırlama-anımsayabilme olgusu ? Teknik Ana Felsefini Oluşturur.Teknigin Ana Amaçı Hatırlamadır. Ben Rüyadan Sonra Astral Çıkacagım Ben Rüyamda Astralı Hatırlacagım Aklıma Astal Yapmak Gelecek Neden Dogrudan Teknikleri Kulamıyoruz ? 1.Heycanlı 2.Sabır İster 3.Korkutucu Olabilir 4.Düşünceler Hakim Olamazsınız. Dogrudan Teknikle ile Dolaylı Teknik Arasındaki Fark Nedir? Arasındaki Fark Telkin Bilimiyle Açıklanır. Dogrudan: Astral Teknikler Bedensel Ayrışma Hayal Edilir. Dolaylı: Sözlü Telkin Edilir. Rüyamda Aklıma AP Fikri Geldi ve Astral Çıktım Deneyimi? Telkin Edilmene Gerek Yoktur. Eger Kafana Takarsan ve İnanırsan Tassuvur Edersen.(Hayal Etmek) Aklına Gelir. Teknik Ne kadar Etkili ? Siz İstemesiz Bile Çıkarsınız.. Bende 1. ve 2.Nisanda Oldu İstemedim Ama Çıktım. Telkin Çalışmaları-Çıkış Kapasını Açma. 1.Gevşemeniz Lazım. Göz Kapakları Süsleri Denilen Çeşitli Şekiller Görmeniz Lazım .Noktalar Spiraller Vbs 2.Telkin İşi :Ben Rüyadan Sonra Astral Çıkacagım Ben Rüyamda Astralı Hatırlacagım Aklıma Astal Yapmak Gelecek Varlık Görürmüyüm ? 04.Nisan İtibariyle Hiçbir Şekilde varlık görmedim 6.deneyimdir.İnsan Görebilirsiniz.BilinçAltında Nasıl Tassavur ederseniz. (hayal ederseniz o çıkar karşınıza) Duygularım ve Hislerim Varmı? Hayır Uçarken Bile Hızlı Teknik : Sabaha Karşı Uyanıp.Telkinle ve Uykuya Dal..Dışardasın Başarılar.. GokhanSamed Dikkat: Çıkış Esnasında Faz Degişimi Olur. Ürkütücü Olabilir. Titreme ve Sesler Duyulabilir.(Kesin) Aklınıza Birşey Getirmenizde Herşey Boşa Gider.... (Çıkıyorum Bile Dahil) |