![]() |
Satanizm Mi?Oda Ne? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Satanizm Mi?Oda Ne?Evet arkadaşlar belkide çağımız gençlerinin en büyük merakı olan metal müziğin yanında satanistlikde iyi gidiyo demek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -ustaa bana bi yarım atıver ![]() -atalım gülüm ![]() seviyorum istanbul insanını ![]() ![]() ![]() ![]() neyse bir ara gözlerine siyah boyalar sürmüş bir grup genç geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -görünüşe göre satanissiniz dimi(!) -evet nooldu ![]() -bu gözlerinizin hali ne? -sen anlamassın çocuk ![]() ![]() ![]() ![]() -size bir soru soracağım sadece bir ![]() normalde sordurmayacaklarını biliyorum ama baktılar etraf çevrili mecburen dinlediler ![]() -satanistlik ne demek ![]() bunlar bülbül gibi şarkırdıyo ![]() -satanistlik şeytana tapmaktır! -namazını kılmayanda şeytana tapmış sayılmaz mı? -nasıl yani çocuk -nasıl olacak ![]() ![]() -ee yani -yani şeytana tapmak demek gözlerinize kara boyalar sürüp yaşasın lucifer diye bağırmak değildir ![]() -sana ne ![]() ![]() -ee başka ne yaparsınız ![]() -kedi kesip etlerini yeriz ![]() ![]() -ee başka -mutlak kötülüğü hakim kılmak isteriz ![]() bunlar böyle gider arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|