Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mioda, satanizm

Satanizm Mi?Oda Ne?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Satanizm Mi?Oda Ne?

Evet arkadaşlar belkide çağımız gençlerinin en büyük merakı olan metal müziğin yanında satanistlikde iyi gidiyo demekBen sadece gördüğümü söylüyorumNeyse başlayalımBurası istanbulmemleketim değildiryaşamamda ama her yaz halamı ziyarete gelirimen başta kaybolurum diye korkuyordum ama artık sokaklara alıştımbi ara acıktım baktım halam yokannem babamda yokher neyse çıktım dışarı bir dönerciye girdim

-ustaa bana bi yarım atıver

-atalım gülüm

seviyorum istanbul insanınıbüyüdüğümde burda yaşamak istiyoruminsanlarını seviyorumsıcak samimi sevecen

neyse bir ara gözlerine siyah boyalar sürmüş bir grup genç geldiboyunlarında pentagramBiz satanistiz çok yaşa lucifeeer bağırıyorlardükkan sahibini az çok tanırım böyle kişilere asla müsade etmezeline döner bıçağını aldığı gibi onları kovaladımerak ettim tabi bendesadece dükkan sahibi değil herkes kızdı onlara birden üstlerine çullandılarbizim satanistler ağızlarında bişey geveliyo baktım korkmuşlar ama korkularını belli etmemeye çalışıyolarmeraktan sordum

-görünüşe göre satanissiniz dimi(!)

-evet nooldu

-bu gözlerinizin hali ne?

-sen anlamassın çocukçek git şurdan

-size bir soru soracağım sadece bir

normalde sordurmayacaklarını biliyorum ama baktılar etraf çevrili mecburen dinlediler

-satanistlik ne demeksize ne yapmanızı istiyor?

bunlar bülbül gibi şarkırdıyo

-satanistlik şeytana tapmaktır!

-namazını kılmayanda şeytana tapmış sayılmaz mı?

-nasıl yani çocuk

-nasıl olacakALLAHA isyan etmek şeytana tapmaktır

-ee yani

-yani şeytana tapmak demek gözlerinize kara boyalar sürüp yaşasın lucifer diye bağırmak değildir

-sana neişimize burnunu sokma

-ee başka ne yaparsınız

-kedi kesip etlerini yerizkanlarını içeriz

-ee başka

-mutlak kötülüğü hakim kılmak isteriz

bunlar böyle gider arkadaşlarsatanistleri aşşağılamak için demiyorum her dine saygım vardırorda anlatmak isteğimi anlatırdım belki ama onlar anlamazdıgünümüzde metal çıkalı satanist anlayışı değiştisatanist olmak siyahlar giyip zincirler takmak değildirkedi köpek kesmek değildirhaccada gitmeyen zekatınıda vermeyen orucunuda tutmayan namazınıda kılmayan müslümanlarda gözümde potansiyel satanisttirbelki müslümanım diyerek cehennemden kurtulduğumuzu sanıyoruz ama önemli olan kalbin ne dediğidireğer kalp namaz kılmıyorsa oruç tutmuyorsa bilinki bas bas ben cehennemden kurtulmak için müslüman oldumyoksa ALLAH sevgisi neyime diyenler işte namazını kılmayanlardırsatanistler sadece dili ve kalbi aynı söyleyenlerdir gözümdehalbuki sahte müslümanlar sırf yanmamak için müslüman olanlar gözümde satanistlerdende aşağıdalardırbilmiyorum benle kaç kişi aynı fikirdeee ne demişler atalarımızanlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com