ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   ForumSinsi Ansiklopedisi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=476)
-   -   Satanizm Mi?Oda Ne? (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=522577)

Prof. Dr. Sinsi 08-20-2012 11:51 PM

Satanizm Mi?Oda Ne?

Evet arkadaşlar belkide çağımız gençlerinin en büyük merakı olan metal müziğin yanında satanistlikde iyi gidiyo demek...Ben sadece gördüğümü söylüyorum.Neyse başlayalım.Burası istanbul...memleketim değildir.yaşamamda ama her yaz halamı ziyarete gelirim.en başta kaybolurum diye korkuyordum ama artık sokaklara alıştım.bi ara acıktım baktım halam yok.annem babamda yok.her neyse çıktım dışarı bir dönerciye girdim.

-ustaa bana bi yarım atıver.

-atalım gülüm.

seviyorum istanbul insanını.büyüdüğümde burda yaşamak istiyorum.insanlarını seviyorum.sıcak samimi sevecen.

neyse bir ara gözlerine siyah boyalar sürmüş bir grup genç geldi.boyunlarında pentagram.Biz satanistiz çok yaşa lucifeeer bağırıyorlar.dükkan sahibini az çok tanırım böyle kişilere asla müsade etmez.eline döner bıçağını aldığı gibi onları kovaladı.merak ettim tabi bende.sadece dükkan sahibi değil herkes kızdı onlara birden üstlerine çullandılar.bizim satanistler ağızlarında bişey geveliyo baktım korkmuşlar ama korkularını belli etmemeye çalışıyolar.meraktan sordum.

-görünüşe göre satanissiniz dimi(!)

-evet nooldu.

-bu gözlerinizin hali ne?

-sen anlamassın çocuk...çek git şurdan.

-size bir soru soracağım sadece bir.

normalde sordurmayacaklarını biliyorum ama baktılar etraf çevrili mecburen dinlediler.

-satanistlik ne demek.size ne yapmanızı istiyor?

bunlar bülbül gibi şarkırdıyo.

-satanistlik şeytana tapmaktır!

-namazını kılmayanda şeytana tapmış sayılmaz mı?

-nasıl yani çocuk

-nasıl olacak.ALLAHA isyan etmek şeytana tapmaktır.

-ee yani

-yani şeytana tapmak demek gözlerinize kara boyalar sürüp yaşasın lucifer diye bağırmak değildir.

-sana ne.işimize burnunu sokma.

-ee başka ne yaparsınız.

-kedi kesip etlerini yeriz.kanlarını içeriz.

-ee başka

-mutlak kötülüğü hakim kılmak isteriz.

bunlar böyle gider arkadaşlar.satanistleri aşşağılamak için demiyorum her dine saygım vardır.orda anlatmak isteğimi anlatırdım belki ama onlar anlamazdı.günümüzde metal çıkalı satanist anlayışı değişti.satanist olmak siyahlar giyip zincirler takmak değildir.kedi köpek kesmek değildir...haccada gitmeyen zekatınıda vermeyen orucunuda tutmayan namazınıda kılmayan müslümanlarda gözümde potansiyel satanisttir.belki müslümanım diyerek cehennemden kurtulduğumuzu sanıyoruz ama önemli olan kalbin ne dediğidir.eğer kalp namaz kılmıyorsa oruç tutmuyorsa bilinki bas bas ben cehennemden kurtulmak için müslüman oldum.yoksa ALLAH sevgisi neyime diyenler işte namazını kılmayanlardır.satanistler sadece dili ve kalbi aynı söyleyenlerdir gözümde.halbuki sahte müslümanlar sırf yanmamak için müslüman olanlar gözümde satanistlerdende aşağıdalardır.bilmiyorum benle kaç kişi aynı fikirde.ee ne demişler atalarımız.anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.