Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çinli, rüyam

Cinli Rüyam

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cinli Rüyam

İyi geceler spatyom üyeleri

Bu rüyayı geçen haftalarda gördüm ve dün gecede benzer bir rüya gördüm
Rüyamda kardeşim ve annemle Arabistan çevresinde bir yerdeyiz yürüyoruz ve gece annesiyle yaşayan bir kadının evine sığınıyoruz salondayız ve geri kalan kısımları karanlık evinKardşi içeriye gidiyor ve garrip garip sesler çıkarmaya gülmeye falan bailıyor kadın içine cin girmiş bunun diyor ve daha sonra bir depo gibi bir yere gidiyoruz yanımda dört tane medyum var cini kardeşimden çıkartmak için fakat cin sinirleniyor ve dört medyumu öldürüyor ve beni kendine çekiyor kardeşimden çıkmamı mı istiyorsun deyip içime giriyor ve bayılıyorumUyandığım zaman evdeyim ve içimde ki cini hissediyorum fakat iki taneler biri diğerinin kölesi gibi daha sonra ben cini çıkartmak için gidip Kuran-ı Kerime dokunuyorum fakat çarpıyor beni ve içimdekiler sinirlenmeye başlıyor ve sonra uyanıyorum
Dün geceki rüyam;
Teyzemlerin evindeyim ve gündelik işlerimi yapıyorum fakat hep arkamda birisi var siyahımsı bir gölge biçimde ince ve insan şeklinde gece oluyor ve yatıyorum o sırada kapıda bana bakıyor ve korkup uyanıyorum
İki rüyanın bağlantılı olabileceğini düşünüyorum yorumlarsanız sevinirim zaman ayırdığınız için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com