![]() |
Cinli Rüyam
İyi geceler spatyom üyeleri Bu rüyayı geçen haftalarda gördüm ve dün gecede benzer bir rüya gördüm Rüyamda kardeşim ve annemle Arabistan çevresinde bir yerdeyiz yürüyoruz ve gece annesiyle yaşayan bir kadının evine sığınıyoruz salondayız ve geri kalan kısımları karanlık evin.Kardşi içeriye gidiyor ve garrip garip sesler çıkarmaya gülmeye falan bailıyor kadın içine cin girmiş bunun diyor ve daha sonra bir depo gibi bir yere gidiyoruz yanımda dört tane medyum var cini kardeşimden çıkartmak için fakat cin sinirleniyor ve dört medyumu öldürüyor ve beni kendine çekiyor kardeşimden çıkmamı mı istiyorsun deyip içime giriyor ve bayılıyorum.Uyandığım zaman evdeyim ve içimde ki cini hissediyorum fakat iki taneler biri diğerinin kölesi gibi daha sonra ben cini çıkartmak için gidip Kuran-ı Kerime dokunuyorum fakat çarpıyor beni ve içimdekiler sinirlenmeye başlıyor ve sonra uyanıyorum. Dün geceki rüyam; Teyzemlerin evindeyim ve gündelik işlerimi yapıyorum fakat hep arkamda birisi var siyahımsı bir gölge biçimde ince ve insan şeklinde gece oluyor ve yatıyorum o sırada kapıda bana bakıyor ve korkup uyanıyorum. İki rüyanın bağlantılı olabileceğini düşünüyorum yorumlarsanız sevinirim zaman ayırdığınız için teşekkürler. |