Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kimim

Ben Kimim ?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Kimim ?

evet herkesin merak ettiği birşeydir geçmiş yaşam da kim olduğu
herkesin birçok geçmiş yaşamı vardır sizin yolunuza göre olanı hatırlarsınız birtek
önemli olan geçmiş yaşamınızdaki bilgileri hatırlayabilmekonları bu hayatınızla bir etmektir ki yolunuza devam edin

bu yöntemi herkes yapabilir çok basittir
-her akşam yatarken mikaile dileğinizi söylüceksiniz " ben geçmiş yaşamımda kimdim bana rüyamda göster ve sabah kalktığımda hatırlamama yardımcı ol " diyerek bunun nezaman olcağını bilemezsiniz bunu yaparken aynı zamanda size eksiklerinizde gösterilir eksiklerinizi tamamlayın ve sabırlı bi şekilde her akşam yatarken söyleyin

isteyenlere büyü yoluylada görebilcekleri bi yöntem veririm
yada astral yoluyla

ışıkla kalın

Alıntı Yaparak Cevapla

Ben Kimim ?

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ben Kimim ?

Açıkçası Mikail'in varlığına inanan birisinin geçmiş yaşamlara inanması ben şaşırttıÇünkü Mikail in varlığına yürekten inanıyorsanız Allah'ın varlığına da inanıyorsunuz demektir ve Allah bize bizim için bir ölüm zamanı tayin ettiğini ölüp toprağa gireceğimizi ve mahşer günü tekrar diriltileceğimizi söylemiştir bize 'size farklı farklı yaşamlar verdik ve her birisinde canlarınızı alır diğerine yerleştiririz' dememiştir

Alıntı Yaparak Cevapla

Ben Kimim ?

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Ben Kimim ?

Montague Nickli Üyeden Alıntı

Açıkçası Mikail'in varlığına inanan birisinin geçmiş yaşamlara inanması ben şaşırttıÇünkü Mikail in varlığına yürekten inanıyorsanız Allah'ın varlığına da inanıyorsunuz demektir ve Allah bize bizim için bir ölüm zamanı tayin ettiğini ölüp toprağa gireceğimizi ve mahşer günü tekrar diriltileceğimizi söylemiştir bize 'size farklı farklı yaşamlar verdik ve her birisinde canlarınızı alır diğerine yerleştiririz' dememiştir

bunu size nasıl açıklayabilirimyaradana inanıyorum evet evet sizin dediğiniz gibi değil farklı şekillerde demiştiröğreti farkı üzgünüm

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com