![]() |
Ben Kimim ?
evet herkesin merak ettiği birşeydir geçmiş yaşam da kim olduğu. herkesin birçok geçmiş yaşamı vardır sizin yolunuza göre olanı hatırlarsınız birtek. önemli olan geçmiş yaşamınızdaki bilgileri hatırlayabilmek.onları bu hayatınızla bir etmektir ki yolunuza devam edin bu yöntemi herkes yapabilir çok basittir. -her akşam yatarken mikaile dileğinizi söylüceksiniz " ben geçmiş yaşamımda kimdim bana rüyamda göster ve sabah kalktığımda hatırlamama yardımcı ol " diyerek.. bunun nezaman olcağını bilemezsiniz bunu yaparken aynı zamanda size eksiklerinizde gösterilir eksiklerinizi tamamlayın ve sabırlı bi şekilde her akşam yatarken söyleyin. isteyenlere büyü yoluylada görebilcekleri bi yöntem veririm yada astral yoluyla ışıkla kalın. |
Ben Kimim ?
Açıkçası Mikail'in varlığına inanan birisinin geçmiş yaşamlara inanması ben şaşırttı.Çünkü Mikail in varlığına yürekten inanıyorsanız Allah'ın varlığına da inanıyorsunuz demektir ve Allah bize bizim için bir ölüm zamanı tayin ettiğini ölüp toprağa gireceğimizi ve mahşer günü tekrar diriltileceğimizi söylemiştir bize 'size farklı farklı yaşamlar verdik ve her birisinde canlarınızı alır diğerine yerleştiririz' dememiştir. |
Ben Kimim ?
Montague Nickli Üyeden Alıntı Açıkçası Mikail'in varlığına inanan birisinin geçmiş yaşamlara inanması ben şaşırttı.Çünkü Mikail in varlığına yürekten inanıyorsanız Allah'ın varlığına da inanıyorsunuz demektir ve Allah bize bizim için bir ölüm zamanı tayin ettiğini ölüp toprağa gireceğimizi ve mahşer günü tekrar diriltileceğimizi söylemiştir bize 'size farklı farklı yaşamlar verdik ve her birisinde canlarınızı alır diğerine yerleştiririz' dememiştir. bunu size nasıl açıklayabilirim..yaradana inanıyorum evet. evet sizin dediğiniz gibi değil farklı şekillerde demiştir.öğreti farkı üzgünüm |