Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alanı, çakraları, enerji, için, koruma, masterlar, reiki, tekniği

Reiki Masterlar İçin Enerji Alanı Ve Çakraları Koruma Tekniği

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Reiki Masterlar İçin Enerji Alanı Ve Çakraları Koruma Tekniği

Öncelikle her zaman olduğu gibi
"Kalbimi ve benliğimi Reiki'ye açıyorum" diyerek Reiki kanalımızı açıyoruz
Sonra sırasıyla

1İki elimizle birden vücudumuzun Ön tarafımıza büyük bir 1sembol çiziyoruz

2Yine vücudumuzun ön tarafına büyük bir 1sembol çiziyoruz ve bunu alıp vücudumuzun arka tarafına koyuyoruz
(Ben bu işlemi vucudun sağına, soluna ve ayakları da dahil edicek şekilde uzatarak yapmayı tercih ediyorumYaani 1sembolü ön ,arka, sağ , sol , ve ayakları da dahil ederek çiziyorum Tercih meselesi)

3Daha sonra tek tek Kök çakradan başlayarak aşağıdan yukarı doğru 7 çakramıza sırasıyla
1çakra (1ve 2 sembol) 2çakra (1 ve 2sembol) şeklinde yukarı doğru sırasıyla çiziyoruzİsterseniz 7 yaani Taç çakraya master sembolü de çizebilirsiniz (ben öyle yapıyorum)

4 Son olarak da yine vücudumuzun ön tarafınaÖnce buyuk bir 2sembol Sonra 3sembol ve master sembolü çizip kapatıyoruz
(Sembolleri çizerken vudumuzu kaplıycak şekilde olmasına ve sembollerin mantralarını 3 kez tekrar etmeyi unutmayalım )

Şimdi enerji alanımız ve çakralarımız Reiki enerjisi ile negatif enerjilere karşı koruma altındadırBunu tekniği Sabah ve Akşam uygulayabilirsiniz

Not: Reiki Master olmayanların da Reiki enerjisine inisiye olduktan sonra Reikinin Pozitif titreşimi nedeniyle hayatlarında bir çok negatif etkilerden uzaklaştıkları ve Reiki'nin koruyucu etkisine girdiklerini yadsınamaz bir gerçektir
Ayrıca bu teknik vb diğer teknikler sizi sadece dışardan gelebilcek etkilere karşı koruma kalkanı oluşturabilirler; Fakat içeriden yaani bizden kaynaklı etkiler bunun dışında tutulmalıdır

wwwspatyomcom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com