![]() |
Reiki Masterlar İçin Enerji Alanı Ve Çakraları Koruma Tekniği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reiki Masterlar İçin Enerji Alanı Ve Çakraları Koruma TekniğiÖncelikle her zaman olduğu gibi ![]() ![]() ![]() "Kalbimi ve benliğimi Reiki'ye açıyorum" diyerek Reiki kanalımızı açıyoruz ![]() Sonra sırasıyla ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Ben bu işlemi vucudun sağına, soluna ve ayakları da dahil edicek şekilde uzatarak yapmayı tercih ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Sembolleri çizerken vudumuzu kaplıycak şekilde olmasına ve sembollerin mantralarını 3 kez tekrar etmeyi unutmayalım ) Şimdi enerji alanımız ve çakralarımız Reiki enerjisi ile negatif enerjilere karşı koruma altındadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Reiki Master olmayanların da Reiki enerjisine inisiye olduktan sonra Reikinin Pozitif titreşimi nedeniyle hayatlarında bir çok negatif etkilerden uzaklaştıkları ve Reiki'nin koruyucu etkisine girdiklerini yadsınamaz bir gerçektir ![]() ![]() ![]() Ayrıca bu teknik v ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|