![]() |
Reiki Masterlar İçin Enerji Alanı Ve Çakraları Koruma Tekniği
Öncelikle her zaman olduğu gibi ... "Kalbimi ve benliğimi Reiki'ye açıyorum" diyerek Reiki kanalımızı açıyoruz. Sonra sırasıyla... 1.İki elimizle birden vücudumuzun Ön tarafımıza büyük bir 1.sembol çiziyoruz. 2.Yine vücudumuzun ön tarafına büyük bir 1.sembol çiziyoruz ve bunu alıp vücudumuzun arka tarafına koyuyoruz... (Ben bu işlemi vucudun sağına, soluna ve ayakları da dahil edicek şekilde uzatarak yapmayı tercih ediyorum...Yaani 1.sembolü ön ,arka, sağ , sol , ve ayakları da dahil ederek çiziyorum. Tercih meselesi..) 3.Daha sonra tek tek Kök çakradan başlayarak aşağıdan yukarı doğru 7 çakramıza sırasıyla... 1.çakra (1.ve 2 sembol) 2.çakra (1. ve 2.sembol)... şeklinde yukarı doğru sırasıyla çiziyoruz...İsterseniz 7. yaani Taç çakraya master sembolü de çizebilirsiniz (ben öyle yapıyorum) 4. Son olarak da yine vücudumuzun ön tarafına...Önce buyuk bir 2.sembol Sonra 3.sembol ve master sembolü çizip kapatıyoruz... (Sembolleri çizerken vudumuzu kaplıycak şekilde olmasına ve sembollerin mantralarını 3 kez tekrar etmeyi unutmayalım ) Şimdi enerji alanımız ve çakralarımız Reiki enerjisi ile negatif enerjilere karşı koruma altındadır...Bunu tekniği Sabah ve Akşam uygulayabilirsiniz... Not: Reiki Master olmayanların da Reiki enerjisine inisiye olduktan sonra Reikinin Pozitif titreşimi nedeniyle hayatlarında bir çok negatif etkilerden uzaklaştıkları ve Reiki'nin koruyucu etkisine girdiklerini yadsınamaz bir gerçektir... Ayrıca bu teknik v.b. diğer teknikler sizi sadece dışardan gelebilcek etkilere karşı koruma kalkanı oluşturabilirler; Fakat içeriden yaani bizden kaynaklı etkiler bunun dışında tutulmalıdır... www.spatyom.com |