Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ile, ilgili, kundalini, soru

Kundalini İle İlgili Bir Soru

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kundalini İle İlgili Bir Soru

Herkese merhaba öncelikle
Uzun zamandır kundalini uyanışını araştırıyorumKundaliniyi bende gerçekten uyandırmak istiyorum ve bunun getireceği her türlü zorluğu da şimdiden üstlenmeye hazırımİnternette tam anlamıyla bilgi veren az site varAraştırdığım kadarıyla bunun çeşitli yöntemleri varmışUygulanabilecek yöntemlerden internette bir nefes çalışması görmüştümOnu denedim ama pek bir faydasını göremediğim için bıraktımBazı yerlerde de kundalini reiki ile bunun daha kolay olacağı söyleniyor ve kundalini reiki ye başlamak için uyumlama almak falan gerekiyormuşAçıkcası çoğu sitede bu uyumlama olayını gördüm ama pek inanmadım,nedeni gördüğüm her sitede bu işin paralı yapılmasıydıŞahsen istediğimiz zaman bu gücü uyandırabileceğimizi düşünüyorum uyumlama falan olmadanAma tabi doğrudur reiki gerçekten işe yarar onada birşey demiyorumYaklaşık 3-4 gün önce bir forumda kundalini uyanışı için mantra mp3 ler buldum7 tane çakra için ayrı ayrı müzikleri vardı1 çakrayı bi deneyeyim dedimYaklaşık 10 dk süren mp3 ü dinledim gece yatmadan önceGerçekten de bişeylerin içimde kıpırdadağını hissedebildim ve bel kısmım aşırı derecede ağrımaya başlıyor hep kök çakrayı dinlediğimde2 çakrayı dinlediğimde de karın bölgemde ağrılar oluşuyor yani çakra bölgelerimde teker teker ağrılar oluşuyorAsıl sormak istediğim şeye dönecek olursak dün gece yine dinledim1 ve 2 çakrayı dinledikten sonra belim ve karnım yine ağrımaya başlamıştı3 çakraya geçtimİşte o anda hissettim herşeyiŞarkının ortalarından itibaren karın bölgemin hafif üstünde sanki birşeylerin toplandığını hissettimSanki enerji bütün bedenimden geçip özellikle tam karnımın ortasında toplanıyor gibiydiBağırsaklarım aşırı derecede çalışmaya başladı guruldamalar falanEllerim de karnımın üstünde duruyorduBelki rüya falan görüyorumdur uyuyakalmışımdır diye düşündüm bu enerji yoğunluğunu hissedinceAma bi süre sonra o top karnımdan yukarı çıkmaya başladıSanki titreşerek zigzag çizerek çıkıyor gibiydiÇıktı çıktı tam kalp çakramın olduğu yere gelince emildi gibi birşey oldu ve yok olduEllerim karnımın üstünde durduğu için elimin altından geçtiğini hissettim resmen tamamen inandım sonraBunun olmasının tam olarak sebebi nedir acaba? Bu tür mp3 leri dinleyerek kundalini uyanışı sağlanabilir mi veya en fazla hangi noktaya kadar gidilebilir? Bu belirtiler iyiye işaret midir? Ve de kundalinin zararları faydaları hakkında ne biliyorsanız paylaşırsanız çok çok sevinirim

Okuduğunuz için teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum (:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com