![]() |
Kundalini İle İlgili Bir Soru
Herkese merhaba öncelikle Uzun zamandır kundalini uyanışını araştırıyorum.Kundaliniyi bende gerçekten uyandırmak istiyorum ve bunun getireceği her türlü zorluğu da şimdiden üstlenmeye hazırım.İnternette tam anlamıyla bilgi veren az site var.Araştırdığım kadarıyla bunun çeşitli yöntemleri varmış.Uygulanabilecek yöntemlerden internette bir nefes çalışması görmüştüm.Onu denedim ama pek bir faydasını göremediğim için bıraktım.Bazı yerlerde de kundalini reiki ile bunun daha kolay olacağı söyleniyor ve kundalini reiki ye başlamak için uyumlama almak falan gerekiyormuş.Açıkcası çoğu sitede bu uyumlama olayını gördüm ama pek inanmadım,nedeni gördüğüm her sitede bu işin paralı yapılmasıydı.Şahsen istediğimiz zaman bu gücü uyandırabileceğimizi düşünüyorum uyumlama falan olmadan.Ama tabi doğrudur reiki gerçekten işe yarar onada birşey demiyorum.Yaklaşık 3-4 gün önce bir forumda kundalini uyanışı için mantra mp3 ler buldum.7 tane çakra için ayrı ayrı müzikleri vardı.1. çakrayı bi deneyeyim dedim.Yaklaşık 10 dk süren mp3 ü dinledim gece yatmadan önce.Gerçekten de bişeylerin içimde kıpırdadağını hissedebildim ve bel kısmım aşırı derecede ağrımaya başlıyor hep kök çakrayı dinlediğimde.2. çakrayı dinlediğimde de karın bölgemde ağrılar oluşuyor yani çakra bölgelerimde teker teker ağrılar oluşuyor.Asıl sormak istediğim şeye dönecek olursak dün gece yine dinledim.1 ve 2. çakrayı dinledikten sonra belim ve karnım yine ağrımaya başlamıştı.3. çakraya geçtim.İşte o anda hissettim herşeyi.Şarkının ortalarından itibaren karın bölgemin hafif üstünde sanki birşeylerin toplandığını hissettim.Sanki enerji bütün bedenimden geçip özellikle tam karnımın ortasında toplanıyor gibiydi.Bağırsaklarım aşırı derecede çalışmaya başladı guruldamalar falan.Ellerim de karnımın üstünde duruyordu.Belki rüya falan görüyorumdur uyuyakalmışımdır diye düşündüm bu enerji yoğunluğunu hissedince.Ama bi süre sonra o top karnımdan yukarı çıkmaya başladı.Sanki titreşerek zigzag çizerek çıkıyor gibiydi.Çıktı çıktı tam kalp çakramın olduğu yere gelince emildi gibi birşey oldu ve yok oldu.Ellerim karnımın üstünde durduğu için elimin altından geçtiğini hissettim resmen tamamen inandım sonra.Bunun olmasının tam olarak sebebi nedir acaba? Bu tür mp3 leri dinleyerek kundalini uyanışı sağlanabilir mi veya en fazla hangi noktaya kadar gidilebilir? Bu belirtiler iyiye işaret midir? Ve de kundalinin zararları faydaları hakkında ne biliyorsanız paylaşırsanız çok çok sevinirim. Okuduğunuz için teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum (: |