![]() |
Başarının Bilinmeyen Bir Sırrı Daha! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başarının Bilinmeyen Bir Sırrı Daha!Beni anladınız artık ![]() Benim tüm derdim her öğrencinin/çocuğun kendi kapasitesini kesfetmesine yardımcı olacak ve onlara hayat başarısı getirecek bir eğitim sistemi kurmak ![]() Ama şu andaki okul sistemi bunu sağlıyor mu? Hayır ![]() 3 milyondan fazla işsiz var ![]() Ekonomi düzelse de düşmeyecek ![]() ![]() ![]() ![]() Hem liselerde hem de üniversitelerde öğrencilere konuşuyorum ![]() ![]() Nesnel engeller Öğrencilerin haklı olduğu durumlar var ![]() ![]() Müzik yeteneği olan bir öğrencinin piyanosu yoksa, kendisini geliştiremez ![]() ![]() (Tabii bu arada unutmayalım ![]() ![]() Ama engellerin çoğu genelde öznel engeller ![]() Öznel engeller Ama başarının önündeki en büyük engeller daha çok nesnel ![]() ![]() ![]() Ben başaramam! Bu bana mı kaldı? Ne adamlar var! Parasız ne yapabiliriz ki! Adamın olmadan hiç bir şey yapamazsın! Güzel bir örnek var ![]() Flash Forward Flash forward adlı bir dizi vardı ![]() ![]() ![]() Bu rüyada da kendilerinin 6 ay sonra o saatteki hayatları gözlerinin önünden geçiyor ![]() Bir karakter tam intihar etmek üzereyken bayılıyor ![]() ![]() Ayılınca, intihar etmekten vazgeçiyor ![]() ![]() ‘Gelecek beni kurtardı' diyor ![]() Bu dizi sadece bir kurgu ama bir ders çıkartabiliriz ![]() Biz de kendimizin 6 ay sonrasını pozitif bir şekilde hayal edip, şu andaki duygularımızı değiştirebiliriz ![]() Beynimizin bu gücü var ![]() ![]() ![]() ![]() Hayal etmek Jerry Porras, “Success built to last” kitabında başarılı insanlar ile yaptığı röportajlara yer vermiş ![]() Bütün başarılı insanların ortak bir özelliği var ![]() Hepsi başarılarını hayal etmiş ![]() ![]() Beyin güçleri ile engelleri kaldırmışlar ![]() ![]() Bilinç düzeyi yüksek insanlar, hayatta olanlardan bağımsız olarak kendi düşünce sistemlerini değiştiren insanlar ![]() Öznel engeller yerine başarıyı koyan insanlar ![]() Siz de geleceğinizi hayal ederek başarıya ulaşabilirsiniz ![]() Not Bir kadın okurum “Özgür Bey neden erkekler tuvalete dergi ya da kitapla girer ama kadınlar girmez?” diye sormuş ![]() Facebook'ta tartıştık ve öğrendim ki kadınlar da dergi ya da kitap ile tuvalete giriyormuş ![]() Yazan : Özgür BOLAT | Hürriyet |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başarının Bilinmeyen Bir Sırrı Daha!Umudun gelecekte ki olası etkisi yeni çözülen bir sır değil ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Flash forward ise hala bitmesinden büyük üzüntü duyduğum bir dizi olmakla birlikte kurgusunun kurgudan ibaret olmadığını düşündüğüm bir dizidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diziyi örnek verdiğin için söylüyorum ![]() ![]() ![]() Başarı için sır kalmış bir şey olduğunu sanmıyorum ben artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana kendimden şöyle bir örnek vereyim kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başarının Bilinmeyen Bir Sırrı Daha!Aslında senin bahsettiğin sır diye söylüyorum ama sen paylaştığın için ![]() ![]() ![]() not:tuvallette dergi okuyan kadın,erkek farketmez nefret ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|