![]() |
Güzelsu İlköğretim Okulu Gerger Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzelsu İlköğretim Okulu Gerger AdıyamanGüzelsu İlköğretim Okulu Hakkında - Güzelsu İlköğretim Okulu Tanıtım - Güzelsu İlköğretim Okulu Resimleri - Güzelsu İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulumuz 1953 yilinda kurulmus olup su anda 9 derslik 1 bilgisayar lab, 1 anasinifi binasý 27 ögretmen merkez köy dahil 14 köyden tasinan 750 ögrenci ile ikili ögretim olarak Egitim-ögretime devam etmektedir ![]() Köy merkez nüfusu 2500 kisi olup 192 haneden olusmaktadir ![]() Kahta- Siverek yolunu baglayan anayol köyümüzün içinden geçmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Güzelsu İlköğretim Okulu Adıyaman Gerger İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / GERGER Adı: GÜZELSU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Güzelsu Köyü Gerger / Adiyaman Telefon Numarası: 4164352195 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|