![]() |
Güzelsu İlköğretim Okulu Gerger Adıyaman
Güzelsu İlköğretim Okulu Hakkında - Güzelsu İlköğretim Okulu Tanıtım - Güzelsu İlköğretim Okulu Resimleri - Güzelsu İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
Okulumuz 1953 yilinda kurulmus olup su anda 9 derslik 1 bilgisayar lab, 1 anasinifi binasý 27 ögretmen merkez köy dahil 14 köyden tasinan 750 ögrenci ile ikili ögretim olarak Egitim-ögretime devam etmektedir. Köy merkez nüfusu 2500 kisi olup 192 haneden olusmaktadir. Kahta- Siverek yolunu baglayan anayol köyümüzün içinden geçmektedir.Bu sebeple köyümüze ulasim sikintisi yoktur.Atatürk baraji üzerinde yer alan feribot iskelesi ayni yol üzerinde olup köyümüze 4 km dir.Her 2 saatte bir köyümüzden hat arabalari geçmektedir. Güzelsu İlköğretim Okulu Adıyaman Gerger İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Güzelsu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Güzelsu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Güzelsu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Güzelsu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / GERGER Adı: GÜZELSU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Güzelsu Köyü Gerger / Adiyaman Telefon Numarası: 4164352195 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://okulweb.meb.gov.tr/02/04/333162/ Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |