Ağıllı İlköğretim Okulu Nevşehir Acıgöl |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ağıllı İlköğretim Okulu Nevşehir AcıgölAcıgöl İlköğretim Okulu Hakkında - Ağıllı İlköğretim Okulu Resimleri - Ağıllı İlköğretim Okulu İletişim Ağıllı İlköğretim Okulu ilk olarak 1942 yılında eğitim-öğretime başlamıştır O zaman ki okul üç sınıflı idi ve şu anda bulunan okulun bulunduğu alanda kurulmuştu O yıllarda okulun öğrencisi olan Ağıllılı vatandaşlardan alınan bilgiye göre; Okulun ilk eğitmenlerinden Acıgöllü Deli Mehmet ve Ağıllı Köyünden İdris Çavuş (Şeker) o yıllarda eğitmenlik görevini yürütmüştü O zaman kullanılan binalar, kullanılamaz hale geldiğinden dolayı 2005 yılında yıktırılmıştır 1962 yılında okul, beş sınıflı ilkokula dönüştürüldü Yeni ek binalar ve lojman yaptırıldı 1987 yılında okula ait bina yetersizliğinden dolayı 6 derslikli ana bina hizmete sokulmuştur (Şu anda eski ana bina) Bu bina 1987 yılından 2007 yılına kadar ana bina olarak kullanılmış olup şu anda ek bina olarak hizmet vermektedir Adres: Acıgöl Ağıllı İlköğretim Okulu Müdürlüğü ACIGÖL NEVŞEHİR Telefon:0 384 328 84 10 wwwagillimebk12tr E-Posta: agilliio@gmailcom kaynak:webrehberizbiz |
|