![]() |
25 Şubat İlköğretim Okulu Araklı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 25 Şubat İlköğretim Okulu Araklı TrabzonAraklı 25 Şubat İlköğretim Okulu - 25 Şubat İlköğretim Okulu Hakkında - 25 Şubat İlköğretim Okulu Tanıtımı - 25 Şubat İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - 25 Şubat İlköğretim Okulu Resimleri ![]() 25 Şubat İlköğretim Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 25 Şubat İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 25 Şubat İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 25 Şubat İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARAKLI Adı: 25 ŞUBAT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Pervane Köyü Telefon Numarası: 4627297160 Faks Numarası: 4627297160 Okulumuzun arsası köy tüzel kişiliğince temin edilerek, MEB'e hibe edilmiş ve okul binası MEB tarafından 440 metrekare üzerine 8 derslikli olarak yaptırılmış ve 09 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|