![]() |
25 Şubat İlköğretim Okulu Araklı Trabzon
Araklı 25 Şubat İlköğretim Okulu - 25 Şubat İlköğretim Okulu Hakkında - 25 Şubat İlköğretim Okulu Tanıtımı - 25 Şubat İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - 25 Şubat İlköğretim Okulu Resimleri
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg 25 Şubat İlköğretim Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 25 Şubat İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 25 Şubat İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 25 Şubat İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, 25 Şubat İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARAKLI Adı: 25 ŞUBAT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Pervane Köyü Telefon Numarası: 4627297160 Faks Numarası: 4627297160 Okulumuzun arsası köy tüzel kişiliğince temin edilerek, MEB'e hibe edilmiş ve okul binası MEB tarafından 440 metrekare üzerine 8 derslikli olarak yaptırılmış ve 09.02.1994 tarihinde hizmete açılmıştır. Okulun bulunduğu Pervane Köyü'nde köyün isminin verildiği bir ilköğretim okulu ( Pervane İlköğretim Okulu ) bulunduğundan, ayrıca Araklı ilçesinin kurtuluş günü olması nedeniyle okula 25 Şubat İlköğretim Okulu ismi verilmiştir. Okul bahçesi 3 parça halinde olup toplamda 1250 metrekaredir. Arka ve yan bahçe, uygulama bahçesi ve ağaçlandırma alanı olarak kullanılmakta ve geliştirilmektedir. Okulumuz, A Tipi 8 yıllık taşıma merkezli ilköğretim okulu olup normal öğretim yapmaktadır. Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |