Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, kilis, merkez, ünlükahraman, şemsiahmet

Şemsi-Ahmet Ünlükahraman Anaokulu Merkez Kilis

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şemsi-Ahmet Ünlükahraman Anaokulu Merkez Kilis

Şemsi-ahmet Ünlükahraman Anaokulu Bilgileri - Şemsi-ahmet Ünlükahraman Anaokulu Hakkinda - Şemsi-ahmet Ünlükahraman Anaokulu Resimleri - Şemsi-ahmet Ünlükahraman Anaokulu Tanıtım

Hakkımızda Bilmek istedikleriniz :

Şemsi-ahmet Ünlükahraman Anaokulu Kilis Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şemsi-ahmet Ünlükahraman Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şemsi-ahmet Ünlükahraman Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şemsi-ahmet Ünlükahraman Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Safran Çiçeği Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Adı: ŞEMSİ-AHMET ÜNLÜKAHRAMAN ANAOKULU

Adresi: BARIŞ MAHKANALBOYU CADÇAVUŞOĞLU SOK

Telefon Numarası: 3488132832

Faks Numarası: Bilgi yok

E-mail Adresi: Bilgi yok

Web Adresi: Bilgi yok

Kaynak : webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com