![]() |
Şemsi-Ahmet Ünlükahraman Anaokulu Merkez Kilis
Şemsi-ahmet Ünlükahraman Anaokulu Bilgileri - Şemsi-ahmet Ünlükahraman Anaokulu Hakkinda - Şemsi-ahmet Ünlükahraman Anaokulu Resimleri - Şemsi-ahmet Ünlükahraman Anaokulu Tanıtım
Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Şemsi-ahmet Ünlükahraman Anaokulu Kilis Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şemsi-ahmet Ünlükahraman Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şemsi-ahmet Ünlükahraman Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şemsi-ahmet Ünlükahraman Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Safran Çiçeği Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bulunduğu Yer: KİLİS / MERKEZ Adı: ŞEMSİ-AHMET ÜNLÜKAHRAMAN ANAOKULU Adresi: BARIŞ MAH.KANALBOYU CAD.ÇAVUŞOĞLU SOK. Telefon Numarası: 3488132832 Faks Numarası: Bilgi yok E-mail Adresi: Bilgi yok Web Adresi: Bilgi yok Kaynak : webrehberi.biz |