Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çayırbağı, düzköy, ilköğretim, okulu, trabzon, yusuflu

Çayırbağı Yusuflu İlköğretim Okulu Düzköy Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çayırbağı Yusuflu İlköğretim Okulu Düzköy Trabzon

Çayırbağı Yusuflu İlköğretim Okulu Hakkında - Çayırbağı Yusuflu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çayırbağı Yusuflu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çayırbağı Yusuflu İlköğretim Okulu Resimleri

İl TRABZON
İlçe DÜZKÖY
Belde Belde
Köy

Telefon 4628144099
Fax 4628144099
E-Posta 966775@mebk12tr
Web wwwcayirbagiyusufluiomebk12 tr
Adres Çayırbağı Beldesi 61380 Düzköy Trabzon

Kurumun Misyonu :

Eğitimde mükemmelliğin merkezi olmak Öğrenci odaklı olmayı temel alarak, çalışmaları ile katılıma , çevreye duyarlı ve karşılıklı güvene dayalı , bilim ve teknolojideki gelişmelerden yararlanarak örnek bir okul olma özelliğini sürdürmek Sevgi saygı ve güven ortamında ''başarma azmi'' ile ''geleceği şekillendirme sorumluluğu'' , mükemmele ulaşmak için çalışmak , sürekli gelişmek ve marka olmak Her öğrencinin potansiyelini harekete geçirerek sosyal ve duygusal gelişimini tamamlamış bireyler yetiştirmek ve hayata hazırlamak Öğrencilerimizin ; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri , bilgili , becerikli , öz güvenli olmaları, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını , gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği v ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları Düşünsel , duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır

Kurumun Vizyonu:

Eğitimde mükemmelliğin merkezi olmak Öğrenci odaklı olmayı temel alarak, çalışmaları ile katılıma , çevreye duyarlı ve karşılıklı güvene dayalı , bilim ve teknolojideki gelişmelerden yararlanarak örnek bir okul olma özelliğini sürdürmek Sevgi saygı ve güven ortamında ''başarma azmi'' ile ''geleceği şekillendirme sorumluluğu'' , mükemmele ulaşmak için çalışmak , sürekli gelişmek ve marka olmak Her öğrencinin potansiyelini harekete geçirerek sosyal ve duygusal gelişimini tamamlamış bireyler yetiştirmek ve hayata hazırlamak Öğrencilerimizin ; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri , bilgili , becerikli , öz güvenli olmaları, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını , gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği v ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları Düşünsel , duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır

trabzonmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com