![]() |
Çayırbağı Yusuflu İlköğretim Okulu Düzköy Trabzon
Çayırbağı Yusuflu İlköğretim Okulu Hakkında - Çayırbağı Yusuflu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çayırbağı Yusuflu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çayırbağı Yusuflu İlköğretim Okulu Resimleri
İl TRABZON İlçe DÜZKÖY Belde Belde Köy Telefon 4628144099 Fax 4628144099 E-Posta 966775@meb.k12.tr Web www.cayirbagiyusufluio.meb.k12 .tr Adres Çayırbağı Beldesi 61380 Düzköy Trabzon Kurumun Misyonu : Eğitimde mükemmelliğin merkezi olmak. Öğrenci odaklı olmayı temel alarak, çalışmaları ile katılıma , çevreye duyarlı ve karşılıklı güvene dayalı , bilim ve teknolojideki gelişmelerden yararlanarak örnek bir okul olma özelliğini sürdürmek. Sevgi saygı ve güven ortamında ''başarma azmi'' ile ''geleceği şekillendirme sorumluluğu'' , mükemmele ulaşmak için çalışmak , sürekli gelişmek ve marka olmak. Her öğrencinin potansiyelini harekete geçirerek sosyal ve duygusal gelişimini tamamlamış bireyler yetiştirmek ve hayata hazırlamak. Öğrencilerimizin ; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri , bilgili , becerikli , öz güvenli olmaları, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları. Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri. Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını , gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri. Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği v ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları. Düşünsel , duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır. Kurumun Vizyonu: Eğitimde mükemmelliğin merkezi olmak. Öğrenci odaklı olmayı temel alarak, çalışmaları ile katılıma , çevreye duyarlı ve karşılıklı güvene dayalı , bilim ve teknolojideki gelişmelerden yararlanarak örnek bir okul olma özelliğini sürdürmek. Sevgi saygı ve güven ortamında ''başarma azmi'' ile ''geleceği şekillendirme sorumluluğu'' , mükemmele ulaşmak için çalışmak , sürekli gelişmek ve marka olmak. Her öğrencinin potansiyelini harekete geçirerek sosyal ve duygusal gelişimini tamamlamış bireyler yetiştirmek ve hayata hazırlamak. Öğrencilerimizin ; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri , bilgili , becerikli , öz güvenli olmaları, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları. Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri. Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını , gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri. Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği v ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları. Düşünsel , duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır. http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg trabzon.meb.gov.tr |